2789
سر اینکه نهارو خونه ی پدرم باشیم یا پدر همسرم 

عزیزم دوروز تعطیله خب تقسیمش کنین دلخوری نداره. فرداشب شب عیده برید یه جا ظهر یه جا. یا فردا ظهر برید یه طرف شب یه طرف دیگه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چه ذوقی؟‌ چه فرقی داره باروزای دیگه😐

برای کسایی که روزه نگرفتن هیچ فرقی نداره.

ولی واسه کسایی که روزه گرفتن خیلی فرق داره عزیزم.

فقط با تجربه میشه فهمید عزیزم.

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
من فقط واسه نمازه عید فطر... خیلی دوست دارم مخصوصا قنوت هاشو

منم عاشقشم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اره شکر خدا تونستم روزه هامو بگیرم.همیشه عاشق عید فطرم و لباس نو میخرم برای خودم و پسرم

قبول باشه عزیزم...

التماس دعا.

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
قبول باشه عزیزم... التماس دعا.

ممنون عزیزم از شمام قبول باشه

عزیزم دوروز تعطیله خب تقسیمش کنین دلخوری نداره. فرداشب شب عیده برید یه جا ظهر یه جا. یا فردا ظهر بری ...

منم همینو میگم میگم جمعه نهار خونه ی ما شبش خونه ی شما میگه نه خواهرمم میره خونه ی مادر شوهرش ما باید اونجا باشیم خوب منم دوس دارم خونه ی بابام باشم

ما بعدش هم با خانواده شوهرم میریم تو طبیعت یه صبحانه دبش از نوع کلپچ یا حلیم میزنیم

منم همینو میگم میگم جمعه نهار خونه ی ما شبش خونه ی شما میگه نه خواهرمم میره خونه ی مادر شوهرش ما بای ...

خب شما کوتاه بیا الکی عیدتون خراب میشه سر هیچی. بخدا ارزش نداره. بذارید لذت این دوروز رو ببرید. حالا شب برید خونه شما چیزی نمیشه که. مهم شاد بودنه

بچه ها نمیرین سحری بخورین؟

من برم چایی بخورم بیام...

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز