2789
بچه ها نمیرین سحری بخورین؟ من برم چایی بخورم بیام...

زوده خیلی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

[QUOTE=61779047]خب شما کوتاه بیا الکی عیدتون خراب میشه سر هیچی. بخدا ارزش نداره. بذارید لذت این دوروز رو ببرید. حالا ...[/QUOTEنمیدونم واقعا اخه تازه ازدواج کردم اولین عیده میخوام خونه ی بابام باشم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوشبحالتون خانواده شوهرم هرجا میرن من ک اصن خبر نمیشم 😕

چرا؟ حتما از اول نرفتی باهاشون. ما خودمون از روزای قبلش هماهنگ میکنیم

سر مال دنیا قهر نکن عیدم خراب نکن براخودتون

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

شوهرم سرکار طبق معمول خونه وخیره ب درو دیوار

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
[QUOTE=61779047]خب شما کوتاه بیا الکی عیدتون خراب میشه سر هیچی. بخدا ارزش نداره. بذارید لذت این دورو ...

همونه که حساسی. شما برا دل شوهرت کوتاه بیا ثمرش رو ده سال اینده خواهی دید که هرجا گفتی میاد مهمونی های خانوادگیشونم نمیره گاهی. الان کشمکش ایجاد نکنین سر این چیزا. اصلا ارزشش رو نداره واقعا

عزززیزم... من سه ک نیم همه رو بیدار میکنم.

شوهر من ده دقیقه ای میخوره روزای اخر دیگه حال نداریم

ن اونا بامن جور نمیشن من خوبم باهاشون حتی خوننم نمیان 

خودت پیش قدم بشو ایشالا خوب میشه. بعضیا میگن عروس رو باید راحتش گذاشت تا پسرمون رو اذیت نکنه

مرسی عزیزم چشم 😊

قربونت. ما انقدر از این دعواها کردیم عید و روزای تعطیلمون رو خراب کردیم که نگو ولی الان درست شده همه چیز. خیلی وقتا اون بخاطر من کوتاه میاد خیلی جاها هم من. واقعا ارزشش رو نداره

شوهر من ده دقیقه ای میخوره روزای اخر دیگه حال نداریم

من خیلی وقته سحری نمیخورم فقط روزای اول خوب خوردم

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

اون اولا مداوم درگیر بودیم بعدش یاد گرفتم کوتاه بیام و الان شوهرم خیلی خوب شده باهم کنار میایم سر کجا رفتن و نرفتن

خودت پیش قدم بشو ایشالا خوب میشه. بعضیا میگن عروس رو باید راحتش گذاشت تا پسرمون رو اذیت نکنه

ن خداروشکر مشکلی نداریم اتفاقا مادر شوهرم با خواهر شوهرام خیلی خوبن بام فقط رفت امد نمیکنن زیاد ینی اصن رفت امد نمیکنن من همیشه میرم پیششون .الان شیش ساله ازدواج کردم

من خیلی وقته سحری نمیخورم فقط روزای اول خوب خوردم

اره منم دیگه خوب نمیخورم عادت کردم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز