2777
2789

وای حوصله داریا

ایشالا اوضاع اروم باشع بتونن برن مدرسه

خسته شدیم از انلاین

همه بچه ها دارن بی سواد بارمیان

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شما معلمی؟ اگر نفرستید چی میشهزوره مگه آخه سلامتی مهمتره یا کیفیت آموزشیهنوز مجلس باز نشده چطور مدرس ...

عزیزم میگن مدرسه باز میشه فقط میگن مثل چهار ماه پیش که میگفتن امسال قطع برق نداریمicon خیالت راحت مدرسه نیست

کلاس چندمه بچه شما؟!

سال تحصیلی جدید رو که نمیشه مجازی شروع کرد(حتی سالی که کرونا بود هم ما اول سال میرفتیم)

بماند که من کلا با تحصیل کردن تو ایران صد مخالفم و هیچ چیزی ارزش جون و سلامت روان بچه هارو نداره ولی بدون مدرسه و آنلاینی هم فقط زجر و عذابه

تا ی ماه دیگه هزارتا نظر عوض میکنن فعلا نگران نباش

حالا عجیبتر اینه همه بچه ها کلاسای تابستونی زبان و شنا و ...میرن ،تو کوچه پس کوچه بازی میکنن ،مسافرت میرن پارک میرن ولی وقتی میخوان برن مدرسه میگن اوه مای گاد خطرناکه icon به خدا همه بچه ها تنبل و بی مسولیت شدن