2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مدرسه فقط بخاطر درس نمیرن.اخلاق اجتماعی یاد میگیرن افسردگی نمیگیرن زنگای تفریح بدو بدو بازی میکنن

درسته صد در صد قبول دارم

اما در شرایط عادی نه غیر عادی

الان آتش بس هستیم

هیچی معلوم نیست

هر لحظه ممکنه..... بعله!

حالا عجیبتر اینه همه بچه ها کلاسای تابستونی زبان و شنا و ...میرن ،تو کوچه پس کوچه بازی میکنن ،مسافرت ...

چرا مسائلی که هیچ ربطی به هم ندارن رو باهم مقایسه میکنید

زندگی روزمره هم نداشته باشن؟!

تو اوج جنگ مردم سعی میکردن عادی زندگی کنن

مشکل اینجاست که دشمن یکبار به مدرسه زده و نباید دوباره بزارن این حادثه تکرار شه

من اصلا نگفتم نره که خودم نگرانم شروع بشه یهو چی چند ماه پیش مگه نزد

خب چندماه پیش همه توی عمل انجام شده قرار گرفتن امسالم اگر برن تا پایان مهر بعدشم همش تعطیلی

برای آنچه اعتقاد دارید ایستادگی کنید؛ حتی اگر هزینه اش تنها ایستادن باشد🇮🇷

چرا مسائلی که هیچ ربطی به هم ندارن رو باهم مقایسه میکنیدزندگی روزمره هم نداشته باشن؟!تو اوج جنگ مردم ...

احسنت خوب گفتی حرف منم همینه

میگم چرا باید شاهد تراژدی هولناکی باشیم که میشه پیشاپیش جلوشو گرفت

چرا مسائلی که هیچ ربطی به هم ندارن رو باهم مقایسه میکنیدزندگی روزمره هم نداشته باشن؟!تو اوج جنگ مردم ...

باشه برن تا آخر عمرشون مجازی بخونن icon چرا ربط نداره عزیزم مگه پلهارو نزدن چرا هر روز با بچه ها از روی پل رد میشین مگه پارکهارو نزدن چرا میبرینشون پارک ،مگه بازارو نزدن چرا میرین بازار ،مگه بیمارستان و ...نزدن باید سعی کنیم به زندگی عادی برگردیم وگرنه باید مهاجرت کنیم

حالا لباس فرم بخریم بانه مال پارسال همونجور نو نو موندن کلا چهار ماه پوشیدن

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

باشه برن تا آخر عمرشون مجازی بخونن چرا ربط نداره عزیزم مگه پلهارو نزدن چرا هر روز با بچه ها از روی ...

عزیزم مطمئن باش هرکسی که بتونه مهاجرت کنه تا الان مهاجرت کرده اونایی هم که تونستن و نرفتن یا بخاطر خانوادس یا نونشون اینجا چرب تره وگرنه ایران دیگه جای زندگی کردن نیست

من ناشکر نیستم ولی ماها زندگی نمیکنیم فقط نفس میکشیم

مثال های خودتم حرفای منو تایید میکنه..

تو قرن بیست و یکم بعداز اون فاجعه دوجنگ جهانی هنوز کشور ما درگیر جنگ آخه چه مدرسه رفتنی

عزیزم مطمئن باش هرکسی که بتونه مهاجرت کنه تا الان مهاجرت کرده اونایی هم که تونستن و نرفتن یا بخاطر خ ...

من نگفتم اینجا گل و بلبله گفتم چاره ای نیست باید زندگی کنیم

چیکارکنیم مجبوریم وای نمیدونم😯😲

یا مجازی کنن یا اجباری نکنن

چطور مجلس تعطیله مدارس باز؟!!!!!!!!

اگر امنیت هست که مجلس باز کنن

اگر نیست بیخود می کنن مدرسه حضوری کنن

انگار جون بچه های مردم از سر راه اومده