2777
2789
عنوان

کاش بمیرم

179 بازدید | 28 پست

خسته شدم خیلی تحت فشارم دادم کل خانوادمون اذیت میکنم دست خودم نیست وسواس گرفتم نمیدونم چی کار کنم شرایط خوردن قرص روانم ندارم نمیدونم چرا خدا داده همیچن میکنه باهام بریدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانوادت میدونن وسواس داری

اره میدونن وسواس تمیزی ندارم وسواس سلامتی دارم مدام حس میکنم شنوایی یه گوشم کم شده تست انلاین میگیرم از خودم قبلا یه فرکانسی و با جفت گوشم یکی میشنیدم امروز یه گوشم ضعیف تر میشنوه ساعت ۴ صبح دارم سرش گریه میکنم مامانم دیگه دیوونه شده از دستم به خدا دارم با گریه تایپ میکنم همش حس میکنم منییر دارم

فقط دارو کمک میکنهوالا من همه راه رو رفتم فقط دارو بخوریواشکی بخور اگه بقیه نمیزارن

باید بخورم اخه همش حس میکنم دارم این مشکل و نه اینکه توهم بزنم واقعا این گوشم یکم کمتر میشنوه

باید بخورم اخه همش حس میکنم دارم این مشکل و نه اینکه توهم بزنم واقعا این گوشم یکم کمتر میشنوه

میفهممت من خودم ده ساله وسواس دارم

اصلا نیاز نیست برام توضیح بدی عزیزم

فقط بدون وقتی دارو میخوری

تازهرمیفهمی دنیا چقدر قشتگه

تجربه خودمو میگم فدات شم

عزیزم اصن بهش دامن نزن دنبالش نرو هی نرو چک کن

من سکنه گوس داشتم همش تو گوشم حس فشار داشتم بعد اون دیگه هی گوشمو چک میکنم الان همیشه این فرکانس و یکی میشنیدم تو این گوشم الان فرق کرده بعد همش حس فشار تو گوشام هرچی میگم فک میکنن از اعصابه فک میکنن دروغ میگم