2777
2789
عنوان

کاش بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 28 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خب الان چرا باید خود به خود دوباره برگرده

چون من میگم منییر هستش این باشه عود کننده هی نوسانی شنوایی کم و زیاد میشه تا دائم میمونه بار اولم اخه اصلا به سکته گوش نمیخورد بیشتر ببه منیر میخورد ولی بار اول بم گفتن سکته گوشه احتمالا

چون من میگم منییر هستش این باشه عود کننده هی نوسانی شنوایی کم و زیاد میشه تا دائم میمونه بار اولم اخ ...

خب عزیزم آدم سالم هم هی بره فک کنه من الان مریضم فلانم خب مریض میشه دیگه

اینا همش قدرت ذهنه

یه چند روز این افکار بزار کنار به چیزای مثبت فک کن بعد ببین چی میشه

خب عزیزم آدم سالم هم هی بره فک کنه من الان مریضم فلانم خب مریض میشه دیگه اینا همش قدرت ذهنه یه چند ر ...

اره باید یه فکری کنم براش مرسی از همدردی عزیزم

میفهممت من خودم ده ساله وسواس دارماصلا نیاز نیست برام توضیح بدی عزیزمفقط بدون وقتی دارو میخوریتازهرم ...

مرسی عزیزم 💗💗باید برم پیش روانپزشک واقعا فایده نداره درست میگی

خوبه خودتم میدونی گوشت سالمه

اگه میدونستم که انقدر ناراحت نمیشدم سرش همش حس میکنم شنواییم کم شده و واقعا هم یه گوشم ضعیف تر از اون یکی تو یه سری فرکانس ها ولی امروز باز خودم تست کردم تو یه فرکانسی که قبلا یکی بودن تفاوت داره گوشام همین اذیتم میکنه

افسردگی شدید و یه سری اختلالات دیگه دارم و خیلیم ویردم اصلا نمیدونم چرا اینجام.

حق داری مریضی روان خیلی سخته چون خودمم دارم میفهمم از بچگی منم داشتم هی داره شدید تر میشه