2777
2789
عنوان

خواستگار

238 بازدید | 37 پست

به نظرتون میشه یه دختر قیافه متوسط رو به بالا داشته باشه قدش خوب اندام خوب ولی خواستگار نداشته باشه؟

دلیلش چی میتونه باشه

( من خودم خواستگار داشتم قبلا فقط یدفعه ذهنم درگیر این موضوع شد لطفا جبهه نگیرید 🙏🏻)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از چیزایی که بنظر من خیلییییی تاثیر داره محیط اطرافه

ممکنه طرف تو یه محیطی باشه که مثلا بیشتر خانما باشند یا اینکه آقایون اون محیط خیلی کم باشن و اکثرشون متاهل باشن خب این حالت قطعا خاستگاری کمه

♥️ برام دعای خیر کنید ♥️

من ندارم اره، البته درباره قیافم مطمئن نیستم. ولی یکی هم نبودهببین بستگی به رفت و آمد و محل زندگی هم ...

حتی اگه محل زندگیش هم جای خوبی باشه چی

نمیگم محله پولدار ولی یه محله خوب باشه

من دیدم با این که همه چی عالی بوده ولی بازم نداشتن

اره ممکنه نداشته باشه

دختریو دیدم ک هم تحصیلات داره هم خوشگله هم خانواده دار ولی نداره

شاید ب قسمت طرف بستگی داره

تاپیکام ممکنه هیچ ربطی به هم نداشته باشه پس لطفا نگید تاپیک قبلی ات فلان حرف زدی! موضوعاتی که براشون تاپیک میزنم یا مربوط به خودم یا اطرافیانمه، ببخشید که وقتی کامنت میذارید نمیتونم تک تک جواب بدم و ممنونم از راهنمایی هاتون✨️🙏🏻یعنی میشه یه شبی بیاد که از ذوق خوابم نبره؟!🫠 امیدوار به رحمت بی نهایت خدا💙🤲

یکی ممکنه شرایط خوبی داشته باشه برای ازدواج ولی بخاطر محیطی که توش هست و خیلی خاستگاری توی اون محیط اتفاق نمی افته خاستگار نداشته باشه

ولی یکی دیگه شرایط خوبی نداشته باشه ولی توی محیط اطرافش خاستگاری و پسرای مجرد زیاد باشه بنابراین خاستگار هم زیاد داره

♥️ برام دعای خیر کنید ♥️