2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 37 پست
اره خیلییی دیرمسن ۱۹ سال که سهله۳۰ ساله همه چیز تموم دیرم بدون خواستگار

یکی از فامیلامون تازه وارد ۱۹ سال شده میگه من چرا خواستگار ندارم میترسم نداشته باشم😐😂

حتی اگه محل زندگیش هم جای خوبی باشه چی نمیگم محله پولدار ولی یه محله خوب باشه من دیدم با این که همه ...

مثل شهر بزرگ خواستگار کمتره و سنتی نیستند.

یا اگر بیشتر وقت ها تو خانه است.

مهمانی و رفت و آمد خیلی کمه

خودم ندارم والا، تازه بزرگترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره چون دیگه به جز شهرستان های کوچیک همه جا خواستگاری سنتی منسوخ شده با این گرونی هزینه عروسی طلا و مهریه رو خرج دختری میکنن که دوسش دارن نه یه دختر رندوم که بهشون معرفی شده

اخه مگه میشه خوشگل باشه بعد خواستگار نباشه

اره حالا ک شده

تاپیکام ممکنه هیچ ربطی به هم نداشته باشه پس لطفا نگید تاپیک قبلی ات فلان حرف زدی! موضوعاتی که براشون تاپیک میزنم یا مربوط به خودم یا اطرافیانمه، ببخشید که وقتی کامنت میذارید نمیتونم تک تک جواب بدم و ممنونم از راهنمایی هاتون✨️🙏🏻یعنی میشه یه شبی بیاد که از ذوق خوابم نبره؟!🫠 امیدوار به رحمت بی نهایت خدا💙🤲از چی میترسی؟وقتی سخت ترین شبای زندگیتو تنهایی گذروندی🎀

بعدشم دخترای الان اصلا نباید خودشونو با دخترای اون موقع مقایسه کنن که مثلا دختر فلانی اون موقع صد تا خاستگار داشت

الان خیلی چیزا تغییر کرده و تمایل خیلی های بخاطر یه سری دلایل به ازدواج کم شده اقتصادی ، طرز فکر ، مشغله کاری و.....

♥️ برام دعای خیر کنید ♥️

اخه مگه میشه خوشگل باشه بعد خواستگار نباشه

مبشه یکی بگه خواستگار از کجا میاد؟

بعیده یکی تو خیابان که هیچکی به هیچکس نیست مارو پسند کند ممکنه؟

می مونه دانشگاه اونم بستگی داره

و محل کار که اگر نره دیده نمیشه

مهمانی و رفت و آمد هم نباشه و کل روز تعطیل تو خانه

دوست هم نداشته باشه یا فقط یکی

به نظرت کجا پیدا میشه؟

احتمالا در جمعیت بی فرهنگی زندگی میکنه و بزرگ شده

من خودم نظرم اینه خواستگار ها اگه بخوان بیان یکی دو سال دیگه میان

با بچه که نمیخوان ازدواج کنن انقدر زود بیان خواستگاری😂