2777
2789
عنوان

قهر نامزد

95 بازدید | 9 پست

نامزدم که توی دوران عقد هستیم بارها ولم کرده و قهر کرده رفته هربار گفته میخام طلاقت بدم ولی نمیده

خیلی دوست داریم همو خیلی باهام خوب رفتار میکنه بعد یهو سر یه موضوعی همچی میاره وسط تازه میفهمم تمام این مدتا بعضی چیزا میزنه تو دلش و یهو همشو میگه منو تحقیر میکنه خیلی زیاد جوری باهام رفتار میکنه انگار دوستم نداره الان تقریبا1ماهه ک قهره،قبل عروسیمون قهر کرد

برادرش پیام من میده مینویسه خانواده ما مخالفه ما نمیخایمت تو فقط دنبال کارت اعتباری هستی تو بدرد زندگی نمیخوری،به نامزدم گفتم گفت تو فشار بوده اصلا از من طرفداری نکرد

یعنی دیگه دوستم نداره؟قبلا قهراش کمتر بود و حداقل پیام میده هی

مامانم همش شمارمو پاک میکنه الانم خودش پاک کرده

باید چیکار کنم

بهم بزم تا دیر نشده این تو زندگی خیلی اذیتت میکنه

میگه طلاقت میدم،بعد یکساعت بعدش میگه ن نمیدم بلاتکایفم گذاشته نمیدونم اصلا دوستم داره یانه

همش میره غیبت منو پیش بقیه خانواده من و خودش میکنه تا حق بدن بهش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگه طلاقت میدم،بعد یکساعت بعدش میگه ن نمیدم بلاتکایفم گذاشته نمیدونم اصلا دوستم داره یانههمش میره غ ...

این پسر مشکل داره آینده احتمال خیانت داره یا شکاک بودنش

این پسر مشکل داره آینده احتمال خیانت داره یا شکاک بودنش

درکل تمام رفتاراش نسبت به روز اول تغییر کرده

بعد عقد کلا همچی تغییر کرد قبل عقد چند بار بهم گفت میخاد بهم بزنه ولی واقعی ول نمیکرد بره

تاآرومه بامن مثل پرنسسا رفتار میکنه،یکم ک ناراحت بشه همچی بهم میگه و گیر میده و فوری میخاد طلاقم بده،ولی در واقعیت نمیاد طلاق بده فقط میگه

ازاونورم دخالتای خانوادش بخاطر اینه میره پشت سرم بدگوییمو میکنه منو از چشم همه انداخته

ایشون مشکل داره با اینکه دوستون داره ولی نمیتونه خونوادشو بزاره کنار اونا علیه ت پرش میکنن و برنده ا ...

ن اونا کاری نداشتن بس ک هی رفت پیششون نشست حرف بد راجب من زد اونا الان فکر میکنن چقدر من بدم

هم بدی دیدم ازش هم بده شدم

خوب دیگه این همه نشونی برای بر هم زدن نامزدی

بهش میگم باشه بریم طلاق بگیریم،میگه باشه یکساعت بعد وایمیسته دری وری گفتن ک من نمیام وکیل میفرستم بیاد،بعد میگه ن من مرد طلاق نیستم سرمم ببری طلاق نمیدم

نمیدونم باید چیکار کنم