2777
2789
عنوان

بی بی چک فردا

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه دکتر گفته دور تخمدانت رو چربی داره میگیره من باید پیاده روی کنم ولی اصلا اراده ندارم نمیدونم چ ...

خوب برو    درمانت راهته فقط اراده میخواد  

حداقل تا ممان شی برو

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          
من اولین ماهی بود که اقدام میکردم چون 5روز عقب افتاد گفتم حتما باردارم ولی نشد    

به این زودی که نمیشه   بیشتر ادما زیر یک سال شدن    نه ماه اول     

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          
چی بگم والا اصلا اشتهام زیاده نمیتونم مهار کنم راستی ذخیره تخمدان 5 خوبه؟

نمیدونم    کنار برگه ات زده   منم دادم ذخیره تخمدان

زیادی عجولم پس

اره  اصلا عجله نکن    بزار خودش بیاد   دکتر من شش ماه گفت برو خودت باردار شو     نگفت برج اول نشدی بیا  

صبر صبر صبر   سه کلید طلایی که هر قفلی باز میکنه

چند بودی

دقیق یادم نیست  تو برگه هام هست ولی نرمال بودم  عکس برگه ات بفرس تا بگم بهت  

متفورمین چرا نخوردی و نمیخوری  دکی بهت نداد   بهش بگو اشتهات کلی کم میشه

اره  اصلا عجله نکن    بزار خودش بیاد   دکتر من شش ماه گفت برو خودت باردار شو &nb ...

اره دکتر به خودمم گفت بعد 6 ماه اگه باردار نشدی بیا درمان دارویی رو شروع کنیم . ولی منکلا عجولم مخصوصا که برای اولین بار پریودم 5 روز عقب افتاده بود