zohrehhhhhhh مدیر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1576 عنوان بی بی چک فردا | مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 46 پست سلام فردا بی بی میزنم موعد که زدم منفی بود الان چهار روز ازش گذشته دعا کنید ممثبت باشه فردا پری هام منظم نیس بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه دروغ بده حتی به خودت 1397/03/24 | 02:11 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asaliiiiiiiiiii عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 912 اینکه دکتر گفته دور تخمدانت رو چربی داره میگیره من باید پیاده روی کنم ولی اصلا اراده ندارم نمیدونم چیکار کنم اینطوری پیش برم حالا حالاها مامان نمیشم
zohrehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1576 خیلی خورد تو ذوقم عیب نداره خیلی پیش میاد بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه دروغ بده حتی به خودت
zohrehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1576 اینکه دکتر گفته دور تخمدانت رو چربی داره میگیره من باید پیاده روی کنم ولی اصلا اراده ندارم نمیدونم چ ... خوب برو درمانت راهته فقط اراده میخواد حداقل تا ممان شی برو بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه دروغ بده حتی به خودت
viidaa عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 83 من اولین ماهی بود که اقدام میکردم چون 5روز عقب افتاد گفتم حتما باردارم ولی نشد
zohrehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1576 من اولین ماهی بود که اقدام میکردم چون 5روز عقب افتاد گفتم حتما باردارم ولی نشد به این زودی که نمیشه بیشتر ادما زیر یک سال شدن نه ماه اول بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه دروغ بده حتی به خودت
asaliiiiiiiiiii عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 912 خوب برو درمانت راهته فقط اراده میخواد حداقل تا ممان شی برو چی بگم والا اصلا اشتهام زیاده نمیتونم مهار کنم راستی ذخیره تخمدان 5 خوبه؟
viidaa عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 83 به این زودی که نمیشه بیشتر ادما زیر یک سال شدن نه ماه اول &nbs ... زیادی عجولم پس
zohrehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1576 چی بگم والا اصلا اشتهام زیاده نمیتونم مهار کنم راستی ذخیره تخمدان 5 خوبه؟ نمیدونم کنار برگه ات زده منم دادم ذخیره تخمدان بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه دروغ بده حتی به خودت
asaliiiiiiiiiii عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 912 نمیدونم کنار برگه ات زده منم دادم ذخیره تخمدان چند بودی
zohrehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1576 زیادی عجولم پس اره اصلا عجله نکن بزار خودش بیاد دکتر من شش ماه گفت برو خودت باردار شو نگفت برج اول نشدی بیا صبر صبر صبر سه کلید طلایی که هر قفلی باز میکنه بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه دروغ بده حتی به خودت
zohrehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1576 چند بودی دقیق یادم نیست تو برگه هام هست ولی نرمال بودم عکس برگه ات بفرس تا بگم بهت متفورمین چرا نخوردی و نمیخوری دکی بهت نداد بهش بگو اشتهات کلی کم میشه بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه دروغ بده حتی به خودت
viidaa عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 83 اره اصلا عجله نکن بزار خودش بیاد دکتر من شش ماه گفت برو خودت باردار شو &nb ... اره دکتر به خودمم گفت بعد 6 ماه اگه باردار نشدی بیا درمان دارویی رو شروع کنیم . ولی منکلا عجولم مخصوصا که برای اولین بار پریودم 5 روز عقب افتاده بود