2777
2789
عنوان

کودک اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 3781 بازدید | 198 پست
یه چیزی که الان یادم اومد و معمولا جایی بهش اشاره نمیکنن اینه که : بچه های اتیسم خودشون جمله جدید نم ...

دقیقا جملات دخترم اینجوریه

حفظی میگه

مثلا وقتی اب میخاد میگه: چی میخای؟ آب میخای؟

کل اون دیالوگ رو میگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک از آشناهای ما بچه اش مثل بچه شما شبیه به اوتیسم هست

۴ سالشه میبرتش گفتار درمانی

خیلی کم و محدود حرف میزنه

بچه شما زیاد به بچه آدم ها نگاه نمیکنه؟

عین دریاییم و دریا عین ما/نیست مارا ابتدا و انتها...

دقیقا جملات دخترم اینجوریهحفظی میگهمثلا وقتی اب میخاد میگه: چی میخای؟ آب میخای؟کل اون دیالوگ رو میگه

🥲🥲🥲ایشالا که موقتیه..

ولی عزیزم درسته که این علائم خیلی شبیه اتیسمه ولی از طرفی تاپیک های قبلی تونو خوندم گفتین با دخترداییش بازی میکنه! خب این نشونه خیلی خوبیه بخدا..همینکه این نشونه رو داره عالیه.

ممکنه این صحبت کردنش صرفا یه تاخیر یادگیری معمولی باشه فقط. ایشالا که اینطوره

دختر من یادگیریش خوبهمثلارنگ ها رو کامل بلده دوبار گفتم یاد گرفتولی کلا مشکلات دارهمثلا تو کلاس مادر ...

ماشالا بهش پسر منم شش سالشه رنگارو تازه امسال یاد گرفته اونم مثلا زرد میبینه میگه لیمو یا صورتیو میگه پینک😅

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
ماشالا بهش پسر منم شش سالشه رنگارو تازه امسال یاد گرفته اونم مثلا زرد میبینه میگه لیمو یا صورتیو میگ ...

ای کاش دختر من هیچی بلد نبود ولی نرمال بود درک و کلام و ارتباطش

وقتی قطعی دکتر نگفته عیب رو بچه ت نذار

بچه های دوستم اسفند ۱۴۰۰ دنیا اومدن تازه ۶ ماهه میتونن دستشویی برن اونم به کمک مادرشون دوقلو هستن هر دو دختر

الان بریده بریده حرف میزنن

تا سه ساله و نیمه گی چهار دست و پا راه میرفتن

اتیسم نداشتن چون اسپرم پدرشون ضعیف بود تاخیر در رشد داشتن

دوستم گفتار درمانی و حرکت درمانی میبردشون

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی