2777
2789
عنوان

کودک اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 3781 بازدید | 198 پست
اره روش خوبیهامتحان میکنم ببینم چطور میشه

یدونم قصه زیاد بخون کتاب قصه براش بخر زیاد اصلا ببر بیرون تو کتاب فروشی بزار جلوش خودش انتخاب کنه

بعد باهاش که میخونی وسطاش ازش سوال بپرس مثلا میگم تو داستان میگه دختره رفت مزرعه تو هم ازش بپرس کجا رفت دختره

سعی کن از این تصویر دارا بخری که نشونش هم بدی

یا سعی کن اکثر کاراتو باهاش انجام بدی خودت بیار پیش خودت بعد مثلا لباس تا کن به اونم نشون بده چجوریه بعد یه لباس بزار جلوش سعی کن اونم انجابش بده جایزه اینا بخاطر کاراش بهش زیاد بده که بیشتر انجام بده

کلا اگه صداش میکنی نمیاد یا اینا تو خودت برو پیشش باهاش کار انجام بده

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یدونم قصه زیاد بخون کتاب قصه براش بخر زیاد اصلا ببر بیرون تو کتاب فروشی بزار جلوش خودش انتخاب کنه بع ...

ببین توجهش انتخابیه مثلا من بخام بخونم میره وا نمیسته

ولی مثلا میبینم گاهی کتاب بچگیشو میاره پیش خودش میگه نی نی حمام رفت

نی نی بازی میکنه

ینی همون چیزا ک من براش میخوندم

نه مهد ببر خیلی خوبه پیشرفت میکنه با همسناش باشه

اره منتظرم ۳ سالش بشه

یه مهد پیدا کردم برا بچه های تاخیر و اینا قبول میکنن

مربی هاش آگاهن بچه رو نمیزارن از جمع خارج شه

اره منتظرم ۳ سالش بشهیه مهد پیدا کردم برا بچه های تاخیر و اینا قبول میکننمربی هاش آگاهن بچه رو نمیزا ...

خیلی راه درازی در پیش داری من باید بازم کار درمانی میبردم اما هزینش سختم بود

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
خیلی راه درازی در پیش داری من باید بازم کار درمانی میبردم اما هزینش سختم بود

خدا عاقبتبچه هامون رو بخیر کنه

بعضیا رو میبینم اصلا نمیفهمن بچه کی بزرگ شد بچه روند رسد طبیعی خودش رو میره

تو دلم میگم حکمتت چی بود اخه

خدا عاقبتبچه هامون رو بخیر کنهبعضیا رو میبینم اصلا نمیفهمن بچه کی بزرگ شد بچه روند رسد طبیعی خودش رو ...

منم همینجور چرا خدا باخامون اینجور میکنه

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره

منم باهات همدردم ,خیلی غصه ی پسرموو میخورم الان22ماهشه ولی خیلی خیلی درکش عقبه , واکنش به اسم همین طور , مهمترین چیز تماس چشمیش که کلا داغوونه😔

چند کلمه ای ناقص میگه اونم چند روز میگه چند روز نمیگه

اصلا پرجنب جوش نیست, همش تو خودشه

مارو مامان بابا صدا میزنه ولی درکی از خودش نداره, اعضای بدنشو بلده,ولی باید چندبار بپرسم تا بگه,خیلی باهامون ارتباط برقرار نمیکنه ,همش ماباید شروع کننده کلام باشیم

ازش سوال میپرسیم خیلی محدود جواب میده تو اکثر مواقع راهشو میکشه میره,آخه خدا چرا باید همش عذاب بکشیم😔

امیدوارم اونقدر موفق باشه ک خستگی بزرگ کردنش از تنت بیرون بره ببخشید چ سنی متوجه شدی اوتیسم داره؟ چ ...

خیلی ممنون گلم ، نوزادی همون ۲،۳ماهگی خودم فهمیدم ولی متخصص۲سالگی تازه گفت مشکوکه و ۳سالگی تشخیص داد

خدایا... مرا بی آنکه خود خواهم اسیر زندگی کردی، اگر روزی ز عرش خود به زیر آیی، لباس فقر پوشی و غرورت را برای تکه نانی به زیر پای نامردان بیاندازی و شب آهسته و خسته، تهی دست و زبان بسته به سوی خانه باز آیی، زمین و آسمان را کفر میگویی، نمیگویی؟! خداوندا.... اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی، پشیمان میشوی از قصه خلقت، از این بودن، از این بدعت، *خداوندا تو مسئولی* خداوندا.... تو میدانی که انسان بودن و ماندن، در این دنیا چه دشوار است.خداوندا.... تو میگفتی كه نامردان بهشتت را نمیبینند, ولی من با دو چشم خویشتن دیدم كه نامردان به از مردان ز خون پاک مردانت هزاران كاخها ساختند. خداوندا... بیا بنگر بهشت کاخ نامردان را... تو خود گفتی اگر اهـرمن شهوت بر انسان حکم فرماید تو او را با صلیب عصیانت مصلوب خواهی کرد...انسان اشرف مخلوقاته؟!!!!!! انسانی که دنیا رو به گند کشیده با غرورهاش، تعصباتش، تشنه بودن قدرت، جنگ طلبی، منفعت طلبی، حرص مال و منال و ثروت، با قتل، جنایت، تجاوز، حسد، کینه، بخاطر همین شهوت باعث اینهمه تجاوز و قتل و زنا و خیانت بشه اصلا نمیخوره اشرف مخلوقات باشه شیطان حق داشت سجده نکنه به این موجود ۲پا شیطان واقعی خود ما انسانها هستیم اون شیطانی که میلیونها سال میگن خدارو عبادت کرد حق داشت بر همچین موجودی سجده نکنه.

با عروسکاش بازی میکنه؟ تو نوزادی دستشو حالت بال بال نمیزد؟

عزمزمه بچه ک یدفعه میره تو خودش و بال میزنه ولی میدونه حساسیت نگاهش بیفته ب ما قطعش کنه یا دعواش کنیم قطع کنه از چیه یدفعه میپره میره تو خودش

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث ضجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...

منم باهات همدردم ,خیلی غصه ی پسرموو میخورم الان22ماهشه ولی خیلی خیلی درکش عقبه , واکنش به اسم همین ط ...

دقیقا دختر منم همینجوره

کلا بی ذوق و انگیزه ست

بیشتر با خودش درگیره تا ادمها

تو خودشه اکثرا

من تعجب میکنم میگن این مشکلات زیاد شده چرا من دور و برم ندیدم اصلا

فقط تو نی نی سایت میشنوم

یه چیزی که الان یادم اومد و معمولا جایی بهش اشاره نمیکنن اینه که : بچه های اتیسم خودشون جمله جدید نمیسازن و نمیگن تو بچگی. یعنی مثلا فقط جملات یا چیزایی که خود پدر مادر یادشون داده رو تکرار میکنن. بخاطر همین بعضی بچه های اتیسم رو میبینن و میگن وا اینکه خیلی خوب حرف میزنه چرا پس اتیسمه...درحالیکهاون بچه فقط داره تکرار میکنه.