2777
2789
عنوان

کودک اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 3781 بازدید | 198 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای کاش دختر من هیچی بلد نبود ولی نرمال بود درک و کلام و ارتباطش

بچه منم علائم adhd داره روانپزشک قرص داد دو هفته دادم اما دیدم عوارضش بیشتر از فایدشه قطع کردم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
بچه منم علائم adhd داره روانپزشک قرص داد دو هفته دادم اما دیدم عوارضش بیشتر از فایدشه قطع کردم

اره منم یک هفته پیراستام دادم انقدر بهم ریخت و پسرفت کرد ک قطع کردم

دکترم همینو گفتگفت احتمالا خفیفهبرا دخترم دعا کنید ❤️

چشم عزیزم یه یاسین میخونم هدیه میکنم به شهید زِبَرجدی

راستی اگه به شهدا اعتقاد داری یه چله زیارت عاشورا بگیر و هدیه کن به شهید نوید صفری ،خودش گفته تمامه تلاشمو میکنم حاجتتون رو برآورده کنم پیشه خدا اگر نشد اون دنیا براتون جبران میکنم

دلتو بسپار به خدا

نه اصلا نگاه نمیکنه

گلم باید ببریش کلاس فامیل ما هم بچه اش اصلا تو صورتت نگاه نمیکرد الان نگاه میکنه

به جا حرف زدن جیغ میزد الان میره گفتار درمانی جمله میگه

فقط یک چیزی هست اونم اینکه مستمر باید باهاش حرف زدن رو کار کرد.خودتم تخصصی نمیتونی کارکنی باهاش باید ببریش کلاس

اینطوری هم که احساس میکنم بچه ات شبه اوتیسم داره نه اوتیسم چون حرف میزنه و این خیلی خوبه

یک سوال دیگه صدای حروف رو نمیتونه درست بگه؟ جمله و کلمات رو بخش بخش میگه؟ اولاش که میخواست حرف بزنه جیغ میزد؟ اگه اینطوری باشه شبه اوتیسم یعنی درجه شدید نیست

عین دریاییم و دریا عین ما/نیست مارا ابتدا و انتها...

گلم باید ببریش کلاس فامیل ما هم بچه اش اصلا تو صورتت نگاه نمیکرد الان نگاه میکنهبه جا حرف زدن جیغ می ...

نه اتفاقا تلفظش کاملا درسته

کلی کلمه بلده

ولی استفاده نمیکنه خیلی

بیشتر دوس داره نق بزنه

و جملات رو از زبون ما میگه نمیتونه تغییر بده

نه اتفاقا تلفظش کاملا درستهکلی کلمه بلدهولی استفاده نمیکنه خیلیبیشتر دوس داره نق بزنهو جملات رو از ز ...

اینکه خیلی خوبههههههه😍

فقط سعی کن هی باهاش تکرار کنی تا تو که یادش نره

حتی بی حوصله است فقط باهاش حرف بزن

ایشالا عزیزم دختر گلت به حق این ساعت خوبه خوب بشه💖💖

عین دریاییم و دریا عین ما/نیست مارا ابتدا و انتها...

عزیزم یعنی فقط بال میزنه؟یا علائم دیگه رو هم داره کم و بیش؟

اینقدر تایپ خودکار میزنه جمله هام قاطی میشه یدفعه شروع میکنه پریدن و تو اتاق راه میره و میاد کامل میره تو فکر دستاشم بالا و پایین میکنه مثل بال زدن فقط چون خیلی دعواش کردم تا نگاش میکنم چشمش بیفته بهم وایمیسه میگه تو فکر بودم تموم میکنه ولی موقع بلند شدنش کاملا ناخودآگاه دیر حرف اومد و حرف زدنش خیلی روون نیست ولی الان غیر اینکارش بقیش نسبتا نرماله هوش مصنوعی میگفت تیک عصبیه ولی حس میکنم اتیسمه

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث ضجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...