2777
2789
عنوان

مادر پر توقع

58 بازدید | 3 پست

سلام دوستان ممنون میشم نظر بدید

ما چندتا بچه ایم پدرم فوت شده یه برادر مجرد دارم با مادرم زندگی میکنه و یکیشم زن داره زن داره هیچکار برای مادرم نمیکنه حتی سوار ماشینش هم نمیکنه مادر همش از ما سه تا دختر بخصوص من توقع داره، ببریم بهشت زهرا ببریم بیرون ببریم مسافرت

منم خسته شدم از یه طرف عذاب وجدان دارم نکنه خدا ازم بگیرش از یه طرفم شرایط جور نیست

هرجا پیشنهاد میشه بره میگه شماهم میاید وابسته ماست

دائما میگه بچه های فلانی اینکارو کردن بچه های فلانی بردنش شمال اینور اونوریا میگه خوشبحال فلانی اینجا رفت اینکارو کرد.هرکی از بچه ها هرجا میخواد بره میگه منم میایم امسال مسافرت بردیم با خواهرم میترسم با شوهرم رفتنی دوباره ناراحت شه دلش بخواد بیاد خیلی داغونم یعنی اعصاب خوردیه زندگی و اینا بکار فکر و خیال مادرمم یه کنار خیلی داغونم توروخدا راهنماییم کنید

کار مادرت خیلی اشتباهه ک میزاره بچه هاش با عذاب وجدان زندگی کنن بنظر من ادم تو زندگیش ن باید وابسته ی بچه هاش باشه ن بچه هاش وابسته ی پدر مادرش باشن شما هم گاهی گله شکایت کنید عیر مستقیم بگید فلانی باباش اومد دخترشو برد نوه اش رو بغل کرد برد پارک فلانی باباش براش خرید میکنه میاره و...تا مادرت ب خودش بیاد

کار مادرت خیلی اشتباهه ک میزاره بچه هاش با عذاب وجدان زندگی کنن بنظر من ادم تو زندگیش ن باید وابسته ...

مثلا یه روزایی زنگ میزنه به من میگه کجایی میگم بیرون باز میپرسه کجایی فکر میکنه خونه ی مثلا خواهرمم نبردمش.نمیگم پدرم زود فوت شد تنها شد و اینکه مریض هست سنشم بالاست ولی خیلی برای من اذیت کنندست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مثلا یه روزایی زنگ میزنه به من میگه کجایی میگم بیرون باز میپرسه کجایی فکر میکنه خونه ی مثلا خواهرمم ...

متوجه ام درکت میکنم خیلی حس بدی همه ش با عذاب وجدان زندگی کنی اینجوریه ک نه شما از زندگی کردن لذت میبرید نه مادرتون. یکی از شما بچه ها ک مادرت بیشتر باهاش راحته بخواین کم کم باهاش صحبت کنه یه جوری ک ناراحت نشه متوجه ش کنید بگید ما هم دوست داشتیم پدرمون زنده بود حمایت مون میکرد..

بزارید چند تا دوست پیدا کنه برا خودش از این تور های مسافرتی براش بگیرید تنها بره سفر حال و هوای عوض بشه..تشویقش کنید یه شغل خونگی برا خودش راه بندازه یه جور سرگرم بشه