2777
2789
عنوان

سزارین

82 بازدید | 13 پست

🛑🛑🛑سلام مامانا من الان ۳۷ هفتم و دکترم تاریخ زایمانمو برای ۳۹ هفته زده سزارینم هستم. اما من میخوام ۳۸ هفته زایمان کنم و بهش اصرار کردم که ۳۸ برام تاریخ بزنه ولی قبول نمیکرد ، بعد از کلی اصرار گفت با ۳۸ هفته با همون نامه که تا ریخ ۳۹ هفته خورده روش برو بیمارستان و اونجا کتبی بنویس با مسئولیت خودم میخوام الان زایمان کنم.

بنظرتون بیمارستان قبول میکنه؟

کیا ۳۸ هفته زایمان کردن؟

میشه کمکم کنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عجیب دخترمن ۳۶هفته بدنیااومده بودمدفوع کرده بوداورژانسی عمل شد

پسرمم خودم خواستم ۳۷هفته بدنیااوردمش چون آخرای بارداری خیلی اذیت بودم جثه م ریزبودوسنمم کم بودتابه دکترگفتم قبول کرد

برای هردوشونم اتفاقی نیفتادتودستگاهم نذاشتن

چه عجیب دخترمن ۳۶هفته بدنیااومده بودمدفوع کرده بوداورژانسی عمل شدپسرمم خودم خواستم ۳۷هفته بدنیااوردم ...

چجوری به اختیار خودت ۳۷ زایمان کردی همینطوری خودت رفتی بیمارستان یا دکتر برات تاریخ زد؟

چجوری به اختیار خودت ۳۷ زایمان کردی همینطوری خودت رفتی بیمارستان یا دکتر برات تاریخ زد؟

رفتم مطب دکتری که پرونده داشتم گفتم نمیتونم راه برم پاهام ورم کرده قبل زایمان ۴۵کیلوبودم باقد۱۵۷یه توپ گردازخودم جلوترمیرفت استخون بندیم ریزبودسنمم کم بود۱۹بودم دکترم مردبودبهش گفتم پادردوکمردردخیلی اذیتم میکنه نمیتونم زیادواستم خیلی اذیتم گفت باشه هفته ی دیگه بیابرای عمل ۳۶هفته م بودهفته ی دیگه ش میشدم ۳۶هفته و۴روزکه عمل شدم

رفتم مطب دکتری که پرونده داشتم گفتم نمیتونم راه برم پاهام ورم کرده قبل زایمان ۴۵کیلوبودم باقد۱۵۷یه ت ...

آهان بعد بچه که خدایی نکرده دستگاه و اینا نرفت؟ سالم بود همه چیش؟ و اینکه چند کیلو بود

آهان بعد بچه که خدایی نکرده دستگاه و اینا نرفت؟ سالم بود همه چیش؟ و اینکه چند کیلو بود

اصلا دستگاه برای چی خیلی زودبدنیانیومدن مثلاخواهرم۳۰ماهش بود بچه ش بدنیااومددوهفته تودستگاه بوددخترخالم ۳۴هفته ش بوداونم زودبدنیااومدیه هفته دستگاه بودهردوطبیعی بودن کیسه آب پاره شده بود

دخترم باوزن ۳۲۰۰

پسرم ۳۴۰۰بدنیااومد

من هم از ترس اینکه یک دفعه دردم شروع نشه و مجبور به طبیعی بشم به دکترم خیلی گفتم ۳۸ هفته ولی قبول نکرد

گفت برای بچه خوب نیست وقتی مشکلی نداری صبر کن

بهم فقط یه نامه داد که اگر یه موقع درد ها شروع شد سریع خودمو برسونم بیمارستان و سز کنن