2777
2789
عنوان

بهش پیام دادم

441 بازدید | 16 پست

ساعت۹ دیشب پیام نداده تا الان

نظر خودم اینه هیج ری اکشنی ندم فعلا هرموقع پیام داد بگم

ما تو رابطه بودیم بعد وقتمون پر بود وقت نمیتونستیم برا هم بذاریم کات کردیم و اون خیلی گفت بعدش باهم باشیم من گفتم اصلا

بعد مدت ها من پیام دادم که اکی باهم باشیم و اونم گفت هنوز وقتش پره و خیلی شرایظ رابطه نداره ولی خیلییی گرم و صمیمی و خوب برخورد کرد

یه روز اصلا نیست یه روز هست

اینم از دیشب

بهم گفته بود یجایی دیدی نیستم درکم کن لطفا ولی امروز پنجشنبس و میدونم هیچ پلنی نداره تقریبا

بچه ها اینکه وقتش شلوغه واقعیه یعنی الکی اینا نیست چندین تا کار باهم پیش مییره

و از دیشب تا همین لحظه هیچ پیامی نداده و همین الان من بهش پیام دادم بیداری؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب اینجوری ک بدرد نمیخوره تو هم انگار خیلی تنهایی بهت فشار میاره که راضی شدی با این باشی اما اگه همی ...

میدونی همه جورهه اکیه از هز نظر باهم اکیم

خودمم ادم سخت گیریم با هرکی نمیتونم برم تو رابطه

بهش بگم بنظرت؟

همه جوره یعنی چیکار میکنه برات؟مثلا خیلی خرج میکنه حمایت میکنه یا چی

میدونی شحصیت و رفتار و سطح فرهنگی و ... همچیمون باهم اکیه به حاش خرجم میکنه حمایتمم میکنه

این وقت براتونداره رکم بهت گفته توام ازاونادمایی نیسی ک باتنهایی کناربیای وبابودونبودش ک یروزباشه یروزنباشه اینجوری فقط خودتوداغون میکنی ادم کسیوبخادهمه جوره براش وقت داره حتی توشلوغترین روزاش امااگ واقعاهم وقت نداره پس موردمناسبی برارابطه نیست بهتمگفته پس حق گله گذاری شکایتم نمیتونی داشته باشی کلابیخیال این ادم شواین مناسب رابطع نیس رابطه ادم دوسداره دل بده قلوه بگیره عشق عاشقی باشه دیدارباشه تماس وپیام عاشقونه ک این وقت هیچکدومونداره خودتوکوچیک نکن بیخیالش شو

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم. اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای سلامتی وظهورمهدی موعود(عج) وحاجت روایی همه ومن یه صلوات بفرستی♡

چرا کسی ک بالا آوردی مثل استفراغ باز قورتش دادیبدن آدم سم استفراغ میکنه توام اون آدم یکی بود یکی نبو ...

چثن اون بحظه خیلییی عصبی بودم گفت اصلا هیچجورخ نباشیم باهم بعد دیدم ته دلم دیوانه وار عتشقشم

اینا که میگن وقتمون پره یعنی غذا هم نمیخورن ؟؟هر چه قدرم وقت پر باشه یک پیام سلام عزیزم به یادت هستم ...

اخخخ گفتی تو یه دقیقه پیش مامان بابات نمیشینی؟ یه دقیقه چایی نمیخوری ؟ بخدا دلم میخواد فقط غر بزنم سرش