سلام بوتیمار جان ،
راستش من نفهمیدم چرا نوشتی فقط دو بار میتونی انتقال بدی؟؟ ببین جنین ها وقتی فریز میشن ، قبل از انتقال که درمیارن از فریز اول دوباره میزارن ببینن ایا جنین رشد سلولی بیشتری میکنه یا نه . اگر رشد کرد اونوقت انتقال میدن ، حداقل اینجا برای من اینجوری هست ، شاید به همین خاطر بهت گفتن که شاید کمتر بشه ، چون روز انتقالاگر ببینن مثلا جنین اول رشد نکرد دومی رو در میارن و همینجور پیش میرن تا جایی که یه جنین رشد کنه و بتونن انتقال بدن . فقط اگر جنین پنج روزه فریز شده باشه میگن از نظر شانس اینکه بعد از در آوردن از فریز رشد کنه بهتره ولی همیشه ivf شانسی ، هیچ وقت روش ننوشته که چی پیش میاد .
من تا الان چهار بار برداشت تخمک داشتم طی یه دوره ده ساله و کلی جنین تشکیل شده توی این مدت ، شاید حدود هفت یا هشت بار سقط که فقط یکی در هفته یازدهم بارداری بود و بقیه زیر هفته هشت. خوشبختانه یک بچه که الان هفت سالش شده و تمام امید و زندگی ماست .
نمیدونم چند سالت هست ولی فقط میتونم بهت بگم اگر با ivf شروع کردی باید صبر و پشتکار داشته باشی ، امیدوار باشی ، نه تنها تو بلکه همسرت هم همینطور . امیدوارم به زودی با خبرهای خوب بیای .
منم چند روز دیگه آخرین انتقال هم رو دارم ، با وجود اینکه میدونم استرس خوب نیست ولی ناخودآگاه استرس رو دارم ، درصورتی که توی ذهنم دیگه داستان ivf رو بسته ام ولی همچنان امیدوارم بتونم برای بار دوم مامان بشم.
هنوز انتقال نداری؟ یا اینکه ماه بعد برات انتقال رو انجام میدن؟ اینجا معمولا جنین سه روزه رو توی همون زمان بعد از برداشت تخمک انجام میدن مگر اینکه مشکل فعالیت بیش از حد تخمدان داشته باشی ، اونوقت یک ماه استراحت داری و بعد انتقال.
به امید اینکه تو و هر کی دوست داره مامان بشه هر چه زودتر به آرزوش برسه. خوش خبر باشی .
شبت خوش .