2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 30 پست
نه ولی بعد پانکچر هایپر شدم خیلی شکمم درد میکرد شما چندبار انتقال دادی ؟

دوتا بودن همون اول انتقال دادن نگرفت بعدا طبیعی باردار شدم الانم نی نیم داره شیر میخوره ان شاءالله بزودی قسمت شما 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوتا بودن همون اول انتقال دادن نگرفت بعدا طبیعی باردار شدم الانم نی نیم داره شیر میخوره ان شاءالله ب ...

چقدر خوشحال شدم براتون

چقدر حس خوبی 😍

دعا کنید منم بتونم مادرشدن تجربه کنم

قربونت میشی استرس سمه برات، قسم که میشی،

خیلی روزهای سختیه هیچکس خبر نداره مشکل نازایی دارم و تو مسیر ای وی افم اینکه نمیتونم در موردش با کسی حرف بزنم خیلی ازارم میده

دعا کنید از این وضعیت خلاص بشم

چقدر خوشحال شدم براتون چقدر حس خوبی 😍 دعا کنید منم بتونم مادرشدن تجربه کنم

ان شاءالله خدا بهتون دوقلو بده عزیزم 😍😍😍😍

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

سلام بوتیمار جان ،

راستش من نفهمیدم چرا نوشتی فقط دو بار میتونی انتقال بدی؟؟ ببین جنین ها وقتی فریز میشن ، قبل از انتقال که درمیارن از فریز اول دوباره میزارن ببینن ایا جنین رشد سلولی بیشتری میکنه یا نه . اگر رشد کرد اونوقت انتقال میدن ، حداقل اینجا برای من اینجوری هست ، شاید به همین خاطر بهت گفتن که شاید کمتر بشه ، چون روز انتقالاگر ببینن مثلا جنین اول رشد نکرد دومی رو در میارن و همینجور پیش میرن تا جایی که یه جنین رشد کنه و بتونن انتقال بدن . فقط اگر جنین پنج روزه فریز شده باشه میگن از نظر شانس اینکه بعد از در آوردن از فریز رشد کنه بهتره ولی همیشه ivf شانسی ، هیچ وقت روش ننوشته که چی پیش میاد .

من تا الان چهار بار برداشت تخمک داشتم طی یه دوره ده ساله و کلی جنین تشکیل شده توی این مدت ، شاید حدود هفت یا هشت بار سقط که فقط یکی در هفته یازدهم بارداری بود و بقیه زیر هفته هشت. خوشبختانه یک بچه که الان هفت سالش شده و تمام امید و زندگی ماست .

نمیدونم چند سالت هست ولی فقط میتونم بهت بگم اگر با ivf شروع کردی باید صبر و پشتکار داشته باشی ، امیدوار باشی ، نه تنها تو بلکه همسرت هم همینطور . امیدوارم به زودی با خبرهای خوب بیای .

منم چند روز دیگه آخرین انتقال هم رو دارم ، با وجود اینکه میدونم استرس خوب نیست ولی ناخودآگاه استرس رو دارم ، درصورتی که توی ذهنم دیگه داستان ivf رو بسته ام ولی همچنان امیدوارم بتونم برای بار دوم مامان بشم.

هنوز انتقال نداری؟ یا اینکه ماه بعد برات انتقال رو انجام میدن؟ اینجا معمولا جنین سه روزه رو توی همون زمان بعد از برداشت تخمک انجام میدن مگر اینکه مشکل فعالیت بیش از حد تخمدان داشته باشی ، اونوقت یک ماه استراحت داری و بعد انتقال.

به امید اینکه تو و هر کی دوست داره مامان بشه هر چه زودتر به آرزوش برسه. خوش خبر باشی .

شبت خوش .

سلام بوتیمار جان ، راستش من نفهمیدم چرا نوشتی فقط دو بار میتونی انتقال بدی؟؟ ببین جنین ها وقتی فریز ...

سلام ممنونم که تجربه خودتو در اختیارم گذاشتی خداروشکرش که بعد این همه سختی خدا جواب صبوری های شما رو داد و مامان شدید ،انشالله مثبت باشه و دوباره مامان بشید

راستش به ما گفتن توی دو تا نی جنین ها فریز شدند پس دو بار میتونید انتقال بدید و قبل انتقال باید دوباره ازمایش بشن و کیفیت جنین ها خوب و متوسطن

میتونم بپرسم چرا چندین بار تخمک کشی انجام دادید ؟ دلیل اینکه منفی شد رو متوجه شدید؟ اگه تونستید راهنماییم کنید

من هنوز انتقال ندادم اخه هایپر شده بودم قراره دومین پریود برم پیش دکترم

سلام ممنونم که تجربه خودتو در اختیارم گذاشتی خداروشکرش که بعد این همه سختی خدا جواب صبوری های شما رو ...

سلام ، خواهش میکنم برای منم خوبه که اینجا با شما حرف بزنم ، میدونی وقتی مشغول این پروسه هستی و کسی اطرافت نیست یا نمیدونه ، خیلی سخته . آدم حس تنهایی بدی میکنه . مخصوصا وقتی ببینی اطرافیان به راحتی باردار میشن و تو اینهمه درگیر هستی. من اولین بار که ivf کردم سنم ۳۵ بود و اونموقعه اگر اشتباه نکنم ۱۰ تا جنین تشکیل شد و با اولین کاشت باردار شدم که متاسفانه حاملگی پوچ بود و بعد با سومی یا چهارمی دوباره باردار شدم که حاملگی کامل بود و بچمون بدنیا اومد. تقریبا یک سال و نیم بعدش رفتیم برای بچه دوم که متاسفانه تا الان موفق نشدیم و هر دفعه بیشتر از ده تا جنین تشکیل شده ولی متاسفانه بارداری ها سقط شده یا کلا نگرفته و بعد از دو هفته تست منفی بوده . دلیل خاصی هم براش پیدا نکردن و فقط میگن شانسی هست، حتی با وجود اینکه مشکل غلظت خون ندارم به اصرار خودم بهم قرص اسپرین دادن و گفتن در اصل باید از هفته ده بارداری شروع به خوردن بکنم ولی اگر خودم اینجوری حسم بهتره میتونم از بعد از مثبت شدن تست شروع کنم به خوردن اسپرین 80 میلیگرم . خلاصه اینکه همه چیز رو چک کردن و چیزی پیدا نشده که بخواد دلیل این همه سقط باشه ولی تنها چیزی که اینجا چک نکردن از نظر کروموزومی هست که اونم میگن چون ما یه بچه سالم داریم انتظار ندارن که مشکل کروموزومی باشه و کلا دیگه چک نمیکنن.

الانم این آخرین شانس من هست برای بارداری ، راستش هیچ امیدی بهش ندارم و این سری نه داروهامو سر ساعت استفاده کردم و نه اینکه به رژیم غذاییم دقت کردم . ولی ناخودآگاه استرسش رو دارم .

برای شما هم راستش متوجه نشدم چطوری این همه جنین رو میخوان براتون توی دو سری انتقال بدن؟ اینجوری که شانس چند قلویی بالا میره ؟ بارداری چند قلویی خطرات خودش رو داره . دراصل اینجوری شما هیچ حق انتخابی ندارین؟

الان بهترین کار اینه که استراحت کنید و تا میتونید آب بنوشید ، من چند بار این مشکل و داشتم و میدونم چه درد بدی داره فقط و فقط با مایعات زیاد ، روزی سه لیتر حداقل ،و استراحت خوب میشه.

امیدوارم زودتر خوب بشین .

سلام ، خواهش میکنم برای منم خوبه که اینجا با شما حرف بزنم ، میدونی وقتی مشغول این پروسه هستی و کسی ا ...

میفهمم خیلی حس بدیه اینکه با هیچکس در رابطه با این موضوع و استرساش نمیتونم حرف بزنم حس خیلی بدیه

نمیدونم واقعا منم تعجب کردم انتظار داشتم حداقل ۴ بار بتونیم انتقال بدیم

انشالله این بار براتون خیر باشه

من هنوز انتقال ندادم احتمالا اگه شرایطم مناسب باشه ماه بعدی انتقال میدن

میفهمم خیلی حس بدیه اینکه با هیچکس در رابطه با این موضوع و استرساش نمیتونم حرف بزنم حس خیلی بدیه نمی ...

اره دقیقا و متاسفانه کسی هم درک نمیکنه که این روش درمان چقدر فشار روحی و جسمی داره .

امیدوارم تو هم هر چه زودتر حالت بهتر بشه و یه انتقال موفق داشته باشی .

من امروز انتقال داشتم و الان توی دوره دو هفته استرس زا انتظار هستم 🙄