2777
2789
عنوان

ای وی اف

126 بازدید | 26 پست

سلام

یک هفته بعد ای وی اف برای کارت جنین رفتم بیمارستان

از ۲۵ تا تخمک گفتن ۲۱ تخمک خوب داشتی ولی ۱۶ تا جنین تشکیل شده که فقط ۸ تا از این جنین ها رو فریز کردند

جنین شناس میگه اینا ۳ روزه هستند و قبل انتقال دوباره باید ازمایش بشن ممکنه کمترم بشن

فقط هم دو بار میتونم انتقال بدم

میشه راهنماییم کنید ! چرا وقتی انقدر تخمک داشتم جنینام انقدر کم شده ؟ چرا دوباره میگه ممکنه از اینم کمتر بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسپرم ضعیفه یعنی به ای وی افم امید نداشته باشم ؟ خیلی برای پانکچر اذیت شدم 😔

سندروم تخمدان پلی کیستیک داشتید؟ یا تنبلی معمولی

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

نه دیگه اینایی که به ۳ روز رسیدن خوب بودن گرید aهستن؟ ۸ سلولی فکر کنم

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

سندروم تخمدان پلی کیستیک داشتید؟ یا تنبلی معمولی

نه من هیچمشکلی نداشتم اسپرم همسرم مشکل داره

همون روزم دکترم گفت فولیکولای خوبی داری تعداد تخمک ها هم بالاست

نه دیگه اینایی که به ۳ روز رسیدن خوب بودن گرید aهستن؟ ۸ سلولی فکر کنم

نمیدونمچرا جنینشناسه امروز میگفت دوباره باید قبل انتقال ازمایش بشن تا برسند به ۵ روزه ممکنه کمتر بشن

من فکر کردم ۸ تا جنینحداقل سه بار میتونم انتقال بدم

نه من هیچمشکلی نداشتم اسپرم همسرم مشکل داره همون روزم دکترم گفت فولیکولای خوبی داری تعداد تخمک ها هم ...

اخه تعداد تخمکا بالا بود گفتم شاید پلی کیستیک هستید ، من تنبلی تخمدان داشتم ۷ تا تخمک بیشتر نکشیدن ک ۲ تاش جنین شد اونم گرید a ..ولی نگرفت اسپرم همسرم خوب نبود کلا

اخه تعداد تخمکا بالا بود گفتم شاید پلی کیستیک هستید ، من تنبلی تخمدان داشتم ۷ تا تخمک بیشتر نکشیدن ک ...

نه ولی بعد پانکچر هایپر شدم خیلی شکمم درد میکرد

شما چندبار انتقال دادی ؟

منم شکمم اب اورد. دوبار پانکچر کردم یک بار 16تخمک داشتم ۵جنین داد که یه بار 3تا انتقال دادم یک بار 2تا منفی شدن

دوباره پانکچر کردم 18تا تخمک داشتم ۳تا جنین شد 2تا انتقال داد منفی یار یکی داد بازم منفی دیگه دنبالش نرفتم و ول کردم

شوهرم واریکسول داشت و ۳ تا مشکل تو اسپرم. مورفولوژی کم. تحرک کم و شکل ظاهری مشکل داره و ژنتیک

لطفا بدنت از بین نبر اگر نشد مثل من ادامه نده من اسیب جسمی و روح و روانی خیلی دیدم خیییییلی

انشاالله مال تو جواب بده

من ابن سینا رفتم تو کدوم مرکزی

منم شکمم اب اورد. دوبار پانکچر کردم یک بار 16تخمک داشتم ۵جنین داد که یه بار 3تا انتقال دادم یک بار ...

الهی بگردم

چقدر سختی کشیدی 😔😔

نمیشه واریکوسل همسرت عمل کنی ؟

من نیکان میرم هزینه هاش هم برام خیلی سخته ولی مجبورم

نمیدونمچرا جنینشناسه امروز میگفت دوباره باید قبل انتقال ازمایش بشن تا برسند به ۵ روزه ممکنه کمتر بشن ...

جنین ۵ روزه و فریز از نظر خودم و طبق گفته خانمایی که انتقالشون مثبت شده بوده بهتر از ۳ روزه ست