2777
2789

طالع نحس.ژانوس ستاره ارزو.خط خون.NDE.محله ممنوعه.مجموعه ایینه زمان.دنیای پنهان.عروس مدینا.هزار خورشید تابان.بادبادک باز.جلاد لاغر.سکوت بره ها.قلعه متحرک هاول.گروشام گرینچ(دو جلدی).دا.شب هفتمین بدر.غرور طاووس

اینا قشنگترینهاش بودن.

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم؛موجیم که آسودگی ما عدم ماست

ویکتوریا . گرسنگی . رازها سه تاش از کنوت هامسون. 

گرسنگی جز ۱۰۰ کتابی ک قبل مرگ باید خوند . قشنگه 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مخصوصا دنیای سوفی.

اره اره . دلم کتاب خواست   

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 
طالع نحس.ژانوس ستاره ارزو.خط خون.NDE.محله ممنوعه.مجموعه ایینه زمان.دنیای پنهان.عروس مدینا.هزار خورشی ...

خارجین ؟

💖💖اگه میتونی ازداشته هال لذت ببری خوشبختی💖💖 

من فقط دوس دارم کتاب رو ب صورت سنتی بخون یعنی همون کتاب با کاغذ 

دیجیتالی و توی وب ویا پی دی اف دوس ندارم . انگار اصن کتاب نخوندم   

خلاصه میگم،یه پلیسه که به عنوان نفوذی میره داخل باند قاچاق دختران به دبی.

اخجون عاشق این رمانم الان دان میکنم

💖💖اگه میتونی ازداشته هال لذت ببری خوشبختی💖💖