2777
2789
موضوش چیه خلاصه بگو

داستان مال سال های قدیمه 

یه دختر زیبا و پولدار که عاشق یه شاگرد نجار میشه و به زور جلوی خانواده ش می ایسته و بخاطر ازدواج باهاش طرد میشه، ازدواج میکنن همه چیز خوبه تا اینکه پسره اخلاقش عوض میشه و شروع میکنه به آزار دادن دختره.‌‌.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داستان مال سال های قدیمه  یه دختر زیبا و پولدار که عاشق یه شاگرد نجار میشه و به زور جلوی خانوا ...

اهان فکپهمیدم خوندمش

باباش میگ دیگ حق نداری اسم منوبیاری اینا

💖💖اگه میتونی ازداشته هال لذت ببری خوشبختی💖💖 
من فقط دوس دارم کتاب رو ب صورت سنتی بخون یعنی همون کتاب با کاغذ  دیجیتالی و توی وب ویا پی دی ا ...

اخه کتاب خیلی گرونه 

من شایدماهی پنج شیش تاکتاب میخونم البته همون پی دی اف بخام بخرم شایددویست هزاریابیشتربشه 

خب ازکجابیارم هرماه 

💖💖اگه میتونی ازداشته هال لذت ببری خوشبختی💖💖 
اهان رازققنوس هرچی توی گوگل زدم نیاورد انگارفقط برابازار طراحی شده منم بالپتاپم اندرویدنیستم 

چرا گوگل داره  دوباره بزن میاره 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
اخه کتاب خیلی گرونه  من شایدماهی پنج شیش تاکتاب میخونم البته همون پی دی اف بخام بخرم شایددویست ...

منم دقیقا مشکلم گرونی کتابه . ولی هر کاری میکنم با پی دی اف کنار نمیام اصن دوس ندارم 

ولی خوبه شما ابنجوری میتونی بخونی . کتاب آدم رو واقعا از این دنیا میبره ب یه دنیای دیگه . خداقل ب صورت خیالی از اینجا بریم چن ساعتی نفهمیم وجای این دنیای نامررررد هستیم و نامرررردا دارن چیکار میکنن با دنیامون

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 
منم دقیقا مشکلم گرونی کتابه . ولی هر کاری میکنم با پی دی اف کنار نمیام اصن دوس ندارم  ولی خوبه ...

اگه بدونی چقد گیر میدن برا چاپ کتاب.

درسته کتاب ارزش داره ولی انقد گرون کردن ک کسی نمیخونه بعد میگن تو ایران کسی مطالعه نمیکنه

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
اگه بدونی چقد گیر میدن برا چاپ کتاب. درسته کتاب ارزش داره ولی انقد گرون کردن ک کسی نمیخونه بعد میگن ...

البته اونی ک بخواد بخونه هرطوری هس گیر میاره و میخونه . داداش من کتاب دست دوم میخره . بعدشم دس ب دس میکنیم 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت