2777
2789

بگذار آمین دعایت باشد

طلاهای این شهر ارزانند 

بغض ترانه ام مشو 

بانوی قصه 

شاه شطرنج 

اسطوره 

دون جوانی

طلوع از مغرب 

زنانه یا مادرانه

بن بست

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رمان دوباره برگرد

من خیابانی نیستم

همسایه مغرورمن

رویای نفس

خیلییی رمان خوندم قلن تواین وضعیت اینایادم اومد

مطمئنم از خوندن تک تکشون لذت میبری👌

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜
تیسا بایادت زندگی کردم تا تلاقی خطوط موازی(فوق العاده عالی) اگه گفتی من کیم(طنز😂) اشرافی شیطون ...

اشرافی شیطون بلا خیلی طنزه😂 روده بر میشه ادم😂

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم؛موجیم که آسودگی ما عدم ماست
اشرافی شیطون بلا خیلی طنزه😂 روده بر میشه ادم😂

اره ازخنده من دلدرد گرفتم😂تو اگه گفتی من کیم هم جیشیدم ب خودم😂😂

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜
چشمهایش از بزرگ علوی دنیای سوفی یوستین گااردر زنگها برای که به صدا در می اید_پیرمرد و دریا ارنست ه ...

عالی ان همشون 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 
رمان منم بخون    

اهان رازققنوس هرچی توی گوگل زدم نیاورد انگارفقط برابازار طراحی شده منم بالپتاپم اندرویدنیستم 

💖💖اگه میتونی ازداشته هال لذت ببری خوشبختی💖💖 
بامداد خمار، همخونه

بامداد خمار تهش بد تموم‌میشه؟

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!