درستمیشه مدیر عضویت: 1405/01/11 تعداد پست: 4760 عنوان رژیم رژیم رژیم | مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 21 پست هر رژیمی رو بلدید بگید که تو یه ماه یا نهایتا دو ماه بشه از ۷۱ کیلو به ۵۵ رسید و حتما نتیجه گرفتاز تجربه هاتونم بگید ( اگه میدونید میخواین برا رژیم گرفتن طعنه کنایه بزنید نیاین لطفاً، با یسریام) هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان. 1405/05/18 | 01:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درستمیشه مدیر استارتر عضویت: 1405/01/11 تعداد پست: 4760 عزیزم اصولی نیست تو یه ماه بخوای اینقد کم کنی ولی من خودم با کم خوری نون وبرنج وشیرینی جات و کم کردم ... قبول دارمچخوب ، باشگاه میری؟ هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.
سحرمحتشم عضویت: 1404/03/20 تعداد پست: 340 قبول دارمچخوب ، باشگاه میری؟ اره گلم بدنسازی میرم.تغذیه رم تا جایی که بتونم رهایت میکنم
درستمیشه مدیر استارتر عضویت: 1405/01/11 تعداد پست: 4760 اره گلم بدنسازی میرم.تغذیه رم تا جایی که بتونم رهایت میکنم عالیهآره خب طبیعتاً باشگاه رفتن خیلی تاثیر داره هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.
سحرمحتشم عضویت: 1404/03/20 تعداد پست: 340 عالیهآره خب طبیعتاً باشگاه رفتن خیلی تاثیر داره تو خونه ام ورزش کنی البته مداوم خلی خوبه
درستمیشه مدیر استارتر عضویت: 1405/01/11 تعداد پست: 4760 تو خونه ام ورزش کنی البته مداوم خلی خوبه آرهمرسی گلم هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.
درستمیشه مدیر استارتر عضویت: 1405/01/11 تعداد پست: 4760 خواهش میکنم عزیزم انشاالله موفق باشید❤️ قبونت همچنین هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.