2777
2789
عنوان

رژیم رژیم رژیم

179 بازدید | 21 پست

هر رژیمی رو بلدید بگید

که تو یه ماه یا نهایتا دو ماه بشه از ۷۱ کیلو به ۵۵ رسید و حتما نتیجه گرفت

از تجربه هاتونم بگید

( اگه میدونید میخواین برا رژیم گرفتن طعنه کنایه بزنید نیاین لطفاً، با یسریام)

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آسپارتینا بزن

راه دیگه ای سراغ ندارید؟

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

اگه تو یه ماه اونقد میتونستی کم کنی همه الان کندال جنر بودن

خب چون دیدم پرسیدم اینجا

ببینم کسای دیگه ای هم هستن

اشتباه اما کتو ژنیککنارش حتما پودر پیدرولاکس هم بخور یبوست نشی

شما گرفتین؟

بله یکبار گرفتم هفته ای نزدیک دو کیلو کم کردم روزی نیم ساعتم راه میرفتم ولی دقیق رعایت کردم

میشه رژیمتو بگی چطوری بود

چکارایی کردی دقیقا

ممنون میشم

ببین سال 97بود دقیق یادم نیست اما کامل و جامع داخل نت هست منم از نت گرفتم بزنی میاد حتی الان بزنی چت ...

مرسی

میشه رژیمتو بگی چطوری بودچکارایی کردی دقیقا ممنون میشم

ببین سال 97بود دقیق یادم نیست اما کامل و جامع داخل نت هست منم از نت گرفتم بزنی میاد حتی الان بزنی چت جی بی تی بهت میگه با توجه به وزنت

👩‍🏫