2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم خیلی استرس دارم براش و اینکه اصلا هم نمیخوام پشت بمونم

دقیقاااا اصلا حوصله کنکور رو دیگه ندارم رشتت چیه؟

از این به بعد تو سایت انگلیسی حرف میزنم املام خوب شه اگه نفهمیدین جواب ندین مهم نیس

من کنکور تجربی دارم امسال..نمیدونم بیشتر نگران نهایی ام فعلا میخوام اون چیزایی که که خوندمو جمع بندی کنم هی حس میکنم پشت قراره بمونم ولی میخوام تا اخر ادامه بدم این حسا سراغ هر کی میره..اگه کسی هست تا روز کنکور باهم در ارتباط باشیم درس بخونیم حرف بزنیم حس میکنم تو این دنیا فقط من کنکور دارم خوف دارم😂💙

عهه منم همینطورر

جدی!! چه جالب

چی کار داری میکنی الان برای کنکور ؟

من گفتم برم سوال های ۱۴۰۰ به بعد رو حل کنم ولی الان دو روزه درگیرم و تمومش نمیکنم واقعا نمیفهمم چِمه

جدی!! چه جالب چی کار داری میکنی الان برای کنکور ؟من گفتم برم سوال های ۱۴۰۰ به بعد رو حل کنم ولی الان ...

من هنوز دارم مرور میکنم مثلا فصلای پایه رو یه دور میخونم از رو درس نامه بعد اگه وقت کنم تستای کنکورش رو میزنم

خیلییی عقبمم

از این به بعد تو سایت انگلیسی حرف میزنم املام خوب شه اگه نفهمیدین جواب ندین مهم نیس

آره

ریاضی م

نهاییامو خوب دادم معدلم ۱۹ ب بالاست ولی کنکور خیلییی سطحم پایینه و صفرم، میانگینم الان تهش ۱۰ درصده، و چنر روزه دارم میانگین ۶ ساعت میخونم کلا و از خودم بدم میاد چون میدونم میتونم درصدامو بالا ببرم و اگه ببرم شاید بتونم اون رشته و دانشگاهی ک میخوام و بیارم وگرنه نمیتونم:/

حالا قراره از فردا ساعت مطالعمو ببرم بالا ایشالا و این ۱۰ روزو خوب بخونم و امیدوار باشم قبول شم...

من کنکور تجربی دارم امسال..نمیدونم بیشتر نگران نهایی ام فعلا میخوام اون چیزایی که که خوندمو جمع بندی ...

ببین من چیزی از تجربی زیاد نمیدونم چون خودم ریاضیم و خوب خیلی فرق داره ولی یه چیزی رو میدونم اونم اینکه هر کاری میکنی هم کنکور هم نهایی رو با هم پیش ببر ، خیلی ممکنه سخت باشه برات (ممکنه) ولی ارزششو داره . مثلا من خودم اونقدر کنکور نخوندم تو طول سال و فقط نهایی رو چسبیدم ، البته ناگفته نماند که امسال اصلا شرایط درس خوندن نبود ولی اگه دو تا تست بیشتر میزدم شاید الان وضعم بهتر بود

من هنوز دارم مرور میکنم مثلا فصلای پایه رو یه دور میخونم از رو درس نامه بعد اگه وقت کنم تستای کنکورش ...

جمع میشه

من خودم گفتم نمیخونم چون اصلا مغزم به خوندن نمیکشه ولی خب اینجوری سر هر تست دارم گیر میکنم

آرهریاضی منهاییامو خوب دادم معدلم ۱۹ ب بالاست ولی کنکور خیلییی سطحم پایینه و صفرم، میانگینم الان تهش ...

بابا نهایی هاتو خیلی خوب دادی آفرین

منم توی کنکور همینم اصلا نمیدونم دارم چی کار میکنم

تو چطوری میخوای بخونی این چند روز رو ؟

ببین من چیزی از تجربی زیاد نمیدونم چون خودم ریاضیم و خوب خیلی فرق داره ولی یه چیزی رو میدونم اونم ای ...

خواهرم نهایی رو دادم رفت منظورم دو هفته بعده که کنکوره😂🤭کلا تستی کار نکردی؟