2777
2789
بابا نهایی هاتو خیلی خوب دادی آفرین منم توی کنکور همینم اصلا نمیدونم دارم چی کار میکنم تو چطوری میخو ...

هرچی مشاورم بگه😂

فعلا درسای دوازدهمو تست میزنم تستای کنکورای قبل

سه روز یبارم ی کنکور

)پایه اصلن نخوندم)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من چیزی از تجربی زیاد نمیدونم چون خودم ریاضیم و خوب خیلی فرق داره ولی یه چیزی رو میدونم اونم ای ...

دقیقا منم

البته واقعا وقت نداشتم

من اردیبهشت شروع کردم

(شروع ار صفرررر ینی درواقع اردیبهشت تغییر رشته دادم 😂)

خواهرم نهایی رو دادم رفت منظورم دو هفته بعده که کنکوره😂🤭کلا تستی کار نکردی؟

عه من فک کردم منظورت اینکه که میخوای امسال تازه بری دوازدهم 😂😂

نه اینکه بگم کلا کار نکردم ولی خیلی عالی هم کار نکردم مثلا سوالا رو بلدم ولی یه ذره بپیچوننش دیگه نمیتونم

جمع میشه من خودم گفتم نمیخونم چون اصلا مغزم به خوندن نمیکشه ولی خب اینجوری سر هر تست دارم گیر میکنم

خیلی تایم کمه و من چون واقعا گند زدم نهاییو درصد خیلی بالا لازم دارم

از این به بعد تو سایت انگلیسی حرف میزنم املام خوب شه اگه نفهمیدین جواب ندین مهم نیس

آرهریاضی منهاییامو خوب دادم معدلم ۱۹ ب بالاست ولی کنکور خیلییی سطحم پایینه و صفرم، میانگینم الان تهش ...

سلام قلبم خواستم یه پشنهادی بدم درسته رشتمون فرق میکنه ولی خب بگم بهت..سوالای کنکور رو حل کن اگه خداروشکر نهاییت خوبه پس دوازدهم رو نسبتا اوکیی میتونه از مباحث دوازدهم تست تمرین کنی یا اگه نسبتا در حد تشریحی خوبی از لحاظ پایه ودوازدهم و پیش زمینه داری همایش های رایگان ماز رو ببینی برای همه دروس کنکوره..نا امید نشو بخون فقط تو نیستی

هرچی مشاورم بگه😂فعلا درسای دوازدهمو تست میزنم تستای کنکورای قبلسه روز یبارم ی کنکور)پایه اصلن نخوند ...

عه منم ، من اومدم سال های قبل رو خودم بخونم تحلیل کنم بعد این چند سال آخر رو جامع بزنم

عه من فک کردم منظورت اینکه که میخوای امسال تازه بری دوازدهم 😂😂 نه اینکه بگم کلا کار نکردم ولی خیلی ...

کاش اونطوریی بودد😂😂اهان پس تیپ سوالا رو نمیفهمی و تشخیص نمیدی ..همایش ماز رو ببین ثبت نامش رایگانه سوالارو کلا شبیه ساز کنکور حل میکنن و ی مرور کوچولو هم رو مطلب دارن(فاز تبلیغات ماز رو برداشتم یه لحظه پشتیبانای قلمچی یادم افتاد🤣)

کاش اونطوریی بودد😂😂اهان پس تیپ سوالا رو نمیفهمی و تشخیص نمیدی ..همایش ماز رو ببین ثبت نامش رایگانه ...

😂😂

مرسی دستت درد نکنه

باشه یه نگاه میکنم حتما ممنون