2777
2789
عنوان

مجردای سایت

208 بازدید | 40 پست

یه نصیحت وتجربه به مجردای سایت..

همیشه منطقی انتخاب کنبد وبعد عاشقانه زندگی کنید..

اختلاف فرهنگی رو هیچوقت دست کم نگیرید..باخودتون نگید بعدازازادواج درستش میکنم..

روزی که اولین بار همسرم رودیدم بهم گفت من خواستم به سلیقه خودم زن پیدا کنم وبه همه انتخابایی که خانوادم داشتن توجه نکردم...همین جمله باعث شد من فکر کنم چقدر مستقل...درطول دوران نامزدی وعقد همیشه خودش رو به آدم متفاوت با سلیقه خانوادش نشون میداد..اینکه کارخونه مشترک..اینکه اهل مطالعه است..اینکه برای من وقت میزاره..

اما چندماه بعداز ازدواج توی دعواها مدام احساس کردم من روداره با مادرش یا عروساشون مقایسه میکنه..بارها تودعواها به من تلقین میکرد کار خونه وکارهای شخصی خودش جز وظایف من..

برای فرار از گذشته اش با کسی که هیچ شباهتی بهش نداره ازدواج کرده..وحالا دیگه نمیتونه نقش بازی کنه..

من حتی شده دراوج ندار بودن پدرم با یه هدیه ساده وکیک خونگی برای تولدم خوشحالم کردن..اما اعضای خانواده همسرم حتی نمیدونن تاریخ تولدهمسرم کی...

حالا هربار که تولد من میشه چون هیچوقت خودش چنین تجربه ای نداشته به جای خوشحال کردنم اشکم رو درمیاره..همه اینا به خاطر اختلاف فرهنگی که داریم

دوستانه..خواهرانه..قبل از ازدواج خوب به همه چی دقت کنید..

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هیچ آدم کاملی وجود نداره اکثر مردها یاد ندارن که تو کار خونه به همسر کمک کنن حتی دو تا برادر با هم م ...

صدالبته.

اما بهتره اختلافات درمسائل جزئی باشه..

وقتی نوع بزرگ شدن دوطرف باهم فرق داشته باشه نمیشه نادیده گرفت

صدالبته.اما بهتره اختلافات درمسائل جزئی باشه..وقتی نوع بزرگ شدن دوطرف باهم فرق داشته باشه نمیشه نادی ...

همه این اختلافاتی که گفتی من و همسرم با هم داریم اکثر دوستام با شوهراشون دارن بنظرم همشون جزئی بود

چجوری باهم آشنا شدید

یه خاتواده بود که خانمش دوست من وشوهرش دوست همسرم بود..همسرم به دوستش میگه دنبال زن میگرده وازخانمش میخواد که پیدا کنه...

اونم منو معرفی میکنه..

اولین بار بااطلاع خانواده توپارک قرار گذاشتیم...بعدش دیدار با مادرش..بعدش خواستگاری وکلییییییی تحقیق...ولی خیلی دیر متوجه شدم..

مرسی از نصیحتت و اشتراک تجربت گلم💖ولی متوجه نشدم ادمی که خودشو متفاوت جازدرو چجوری باید تشخیص بدیم؟

میشه فهمید..من از روی عشق وعلاقه هی نادیده گرفتم..

میتونستم همون زمان بخوام که مشاوره بریم..ولی با هرشاخه گلی که بهم میداد هی میگفتم مهم نیست..

یه خاتواده بود که خانمش دوست من وشوهرش دوست همسرم بود..همسرم به دوستش میگه دنبال زن میگرده وازخانمش ...

کلا ازدواح سنتی وبا واسطه همینه انگار اینا که از طریق دوستی باهم اشنا میشن تو ازدواج موفق ترن ازدواج

همه این اختلافاتی که گفتی من و همسرم با هم داریم اکثر دوستام با شوهراشون دارن بنظرم همشون جزئی بود

اینا فقط چندتا مثال کوچیک بود..

مادوتا روز به روز تفاوتامون بیشتر وبیشتر میشه..

ازخورد وخوراک گرفته تا لباس ومهمونی و......

کاملاً درست میگی. خیلی وقتها آدم فقط خودِ طرف مقابل رو میبینه و خانواده و فرهنگی که ازش اومده رو نادیده میگیره. به نظرم شناخت خانواده و طرز فکرشون قبل ازدواج واقعاً به اندازه شناخت خود آدم مهمه.

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای آینده ای روشن

کاملاً درست میگی. خیلی وقتها آدم فقط خودِ طرف مقابل رو میبینه و خانواده و فرهنگی که ازش اومده رو ناد ...

دقیقا

اشتباهی که الان برادرشوهرم کرد والان داره توی عقد جدا میشه..اونم انتخاب دختری که زمین تا آسمون با خودش وخانوادش فرق داره..هم دختره خیلی ماه. هم برادرشوهرم ولی برای هم ساخته نشدن..

اینا فقط چندتا مثال کوچیک بود..مادوتا روز به روز تفاوتامون بیشتر وبیشتر میشه..ازخورد وخوراک گرفته تا ...

ما هم تو این جیزا اختلاف داریم

حتی تو نحوه پخت غدا ها اختلاف داریم مثلا همسرم دوست داه بادمجون و کتلت رو دقیقا همونطور که مامانش میپخت بپزم

اون اهل رفت و اند با دوستاش من نیستم

من تو خونه ای هستم اون آدم بیرون

ولی بنظرم ازدواج بد یعنی طرف عصبی باشه بددل باشه خسیس باشه تعهد نداشت باشه و .... کلا عیب های بزرگ

این اختلافات طبیعیه شما تو دوتا خانواده مختلف بزرگ شدین