2777
2789
عنوان

مجردای سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 40 پست
کلا ازدواح سنتی وبا واسطه همینه انگار اینا که از طریق دوستی باهم اشنا میشن تو ازدواج موفق ترن ازدواج

من ازدواج سنتی موفق کم ندیدم..نمونش دوست خودم..که خودم واسطه بودم...

مسئله اینجاست که اونی خوشبخت که علاوه برهمسرش به خانواده همسرش هم دقت کرده...اینکه آدم توچه محیطی بزرگ میشه خیلی مهمه..

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ما هم تو این جیزا اختلاف داریم حتی تو نحوه پخت غدا ها اختلاف داریم مثلا همسرم دوست داه بادمجون و کتل ...

ببین جانم اینا فقط چندتا مثال کوچیک بود..اختلافای جزئی رو که همه دارن..

اتفافا خسیس هم هست...کمالگراهم هست...

من یه بار به زور مشاور بردمش واون بهم گفت که اختلاف فرهنگی ونحوه بزرگ شدنش با شما متفاوت.بهم گفت اگه قبل از ازدواج میومدی نمیذاشتم ازدواج کنی

من خودم هميشه از این مشکلات میترسم ولی واقعا مشاوره قبل ازدواج خیلی برام مهمه

قبل از ازدواج باهم برید پیش یه مشاور کاربلد.

به خصوص اونایی که روانشناسی اسلامی رو قبول دارن..خیلی برای زن ارزش وکرامت قائلن

صدالبته.اما بهتره اختلافات درمسائل جزئی باشه..وقتی نوع بزرگ شدن دوطرف باهم فرق داشته باشه نمیشه نادی ...

مسائل بزرگ از نطر من

اختلاف سر کار کردن و کار نکردن خانم هست

سر بچه هست که مثلا یکی راضی باشه یکی نباشه

سر حجاب و مسائل اعتقادی هست

ببین جانم اینا فقط چندتا مثال کوچیک بود..اختلافای جزئی رو که همه دارن..اتفافا خسیس هم هست...کمالگراه ...

چقدر خسیس انقدر خسیس هست که مثلا خورد و خوراک هم تامین نمیکن هی باید بهش بگی تا انجام بده

مسائل بزرگ از نطر من اختلاف سر کار کردن و کار نکردن خانم هست سر بچه هست که مثلا یکی راضی باشه یکی نب ...

اینم هست.سرهمین موضوعی که گفتم ایشون آزمایش نمیده که ما بدونیم مشکل بچه دارنشدنمون چیه..هربار میگه بعدا..بعدا..چون روش نمیشه .

سرکارکردن هم هست قبل ازدواج راضی بود..بعداز ازدواج به سختی وقهر من راضی شد..میگفت اگه بری سرکار به کارای خونه نمیتونی برسی..

وقنایی که خستم درکم نمیکنه..

چقدر خسیس انقدر خسیس هست که مثلا خورد و خوراک هم تامین نمیکن هی باید بهش بگی تا انجام بده

برای خوردوخوراک متوسط..اما برای خونه وپول دادن به من به شدت خسیس

ببین جانم اینا فقط چندتا مثال کوچیک بود..اختلافای جزئی رو که همه دارن..اتفافا خسیس هم هست...کمالگراه ...

مشاوره ها هر کسی یک نظری داره

منم مشاوره ازدواج رفتم یکی موافق بود یکی مخالف هر کدوم هم دلایل خودشون رو داشتن

چند تا مشاور دیگه هم برو

ولی یک مشاور حرف جالبی زد گفت نورد داشتیم ۸۰ درصد بهم میخوردن طلاق گرفتن مورد داشتیم ۵۰ درصد بهم میخوردن الان دارن زندگی میکنن گفت باید برید حل مساله یاد بگیرید

قبل از ازدواج باهم برید پیش یه مشاور کاربلد.به خصوص اونایی که روانشناسی اسلامی رو قبول دارن..خیلی بر ...

قطعا چشم ممنون از توصيه های خواهرانه

اختلاف سنی چطور؟

من معتقدم اونی که با خانواده اش یا خواهرش درست و متین صحبت میکنه و دست درازی بهشون نکنه قطعا با همسرش هم رفتار درست داره به نظرتون این دیدگاه درسته؟

اینم هست.سرهمین موضوعی که گفتم ایشون آزمایش نمیده که ما بدونیم مشکل بچه دارنشدنمون چیه..هربار میگه ب ...

باهم حرف بزنید

تابحال زوجی رو ندیدم که با هم اختلاف نداشت باشن

بالاخره به یک نقطه مشترک میرسید

مشاوره ها هر کسی یک نظری دارهمنم مشاوره ازدواج رفتم یکی موافق بود یکی مخالف هر کدوم هم دلایل خودشون ...

همین دیگه...اگه همسرت اهلش باشه پا به پات برای بهتر شدن تلاش میکنه...همسر من دیگه مشاوره نمیاد..کتاب براش،گرفتم دراین خصوص ،یکسال هنوز ۱۰ صفحه ازش نخونده..گفت فیلماشون رو میبینم اونم نگاه نمیکنه...بارها با مهربونی باهاش حرف زدم قول میده اما هیچ تغییری نمیکنه..

کسایی که شما گفتین وقتی میان توزندگی دوطرف تلاش میکنن برای اون رابطه

برای خوردوخوراک متوسط..اما برای خونه وپول دادن به من به شدت خسیس

دوست من هم که مشاوره ازدواج رفتم بودن و مشاور گفت بود ۸۰ درصد به هممیخورین الان میگه شوهرم میگه باید فلان کار رو بکنی تا بهت پول تو جیبی بدم مثلا بیای خونه مامانم یا فلان مهمونی رو بگیریم قشنگ جنگ قدرت راه انداختن

بنطرم این جیزا کاملا طبیعیه

قطعا چشم ممنون از توصيه های خواهرانه اختلاف سنی چطور؟من معتقدم اونی که با خانواده اش یا خواهرش درس ...

خواهش جانم☘️

کاملا درسته همیشه ببین رفتار پسر با مادرش،چطوره..

من همسرم به مادرش احترام میزاره اما یه بارنشد دست توی جیبش کنه یه هدیه برای مادرش بخره..دیر به دیر بهش زنگ میزنه..وقتی میبینتش دوکلمه باهاش حرف نمیزنه..

برای اختلاف سنی واقعا نمیتونم قطعی بگم چون دیدم موردایی که مثلا با ۱۰سال اختلاف هم دارن خوب زندگی میکنن..ددی به نظرم وطبق نظر مشاوره ها ۳تا۷سال بهتره مرد بردگتر باشه..

همین دیگه...اگه همسرت اهلش باشه پا به پات برای بهتر شدن تلاش میکنه...همسر من دیگه مشاوره نمیاد..کتاب ...

خوب اصلش همین اون مهارت های بعد ازدواجش خیلی مهم

مشاور ما بهمون گفت من خیلی پرونده طلاق مطالعه کردم و اکثرش سر نداشتن مهارت زندگی بود