2777
2789

تو این دوره زمونه بده

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

بخون دیگه الان فرق داره یکی مدرکش سیکل باشه

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر فامیل شوهرم از درس خوندن متنفر بود ..

عاشق یک پسری از فامیلا شد و ازدواج کرد الانم بجه داره .

مادرش میگفت خودشو بدبخت کرده با یه بچه .

واقعا هم بدبخت کرده .

با اینکه خونه و زندگی. پول و...هس . اما جوانیش تباه شد از حالا به بعد هم به جای اینکه بره شهرهای دیگه خوابگاه و درس و تجربه با انسانهای نختلف و زندگی و تفریح و شادی . تشسته بچه بزرگ میکنه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مگه تو عهد بوقی؟کسی که تحصیلات نداره جایگاه اجتماعی درستی هم نداره حداااااااقل دیپلم رو نمیخوای بگیری بعد بری سراغ یه حرفه

با تو بودن یعنی حتی سکوتا هم شیرینن...یعنی حتی بدون کلمه دلامون همدیگه رو میفهمن 🫂💞🌙

درست رو بخون بعدا بدبخت میشی از من گفتن

مامان من یه دوره مدیر مدرسه شبانه بودن مرتب میومدن دوباره ادامه تحصیل بدن البته مامانم میگن بیشتر سن کم ازدواج کرده بودن درس نخوانده بودن

ولی مامان میگفتن اینقدر مشتاقن همه میگن اشتباه کردیم اون موقع ولش کردیم

نظرمون اینه برو درستو بخون این فکرای چرتم بزار کنار چون خانواده قرار نیست تا آخر عمرت خرجتو بده

تا دیپلم که بمیری باید بخونی حالا هرچی که علاقه داری توش تمرکز بزار روش ولی دیپلم باید بگیری ۲۰ سالت شد یا باید درس خونده باشی یا یه هنری برای ارائه دادن داشته باشی و تاکید میکنم تو هر رشته ای که میخوای دیپلم باییید بگیری