2777
2789
عنوان

با پسری که میگه

350 بازدید | 30 پست

من ۱/۵ ساله با یه اقایی در ارتباط هستم که خاستگارمم هستن اوایل اصلا انچنان کشش عاطفی نداشتم اما به مرور تا به خودم اومدم دیدم دل منم رفته اما مشکل اینه از نظر مالی و اون خیلی باهم متفاوتیم من کل زندگیم تو پر قو بزرگ شدم هر چی خواستم داشتم اما اون هرچی بدست اورده با تلاش خودش بوده ( دانشجو پزشکیه ) خوانوادش اصلا توانایی حمایت مالی ندارن بهم میگه حداقل ۱۰ سال دیگه وضعم خوب میشه برا خونه خوب ماشین خوب اینم بگم از الان کار میکنه و پسر با عرضه ای هست شما باشین اینهمه سال به همچین پسری فرصت میدین ؟ من واقعا نگران ایندمون با اینکه همو دوست داریم اما خب باید اینده نگری هم باشه

خواهش میکنم صادقانه جواب بدید منم جای خواهر کوچیکترتون

نه

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه اصلا

اکثر مردا پولدار بشن عوض میشن، مخصصوا که پزشکی هم میخونه ممکنه خیانت کنه

نهان گشت کردار فرزانگان پراکنده شد کام دیوانگان شده بر بدی دست دیوان دراز به نیکی نگفتی سخن جز به راز

حتمابایدخونه وماشین عالی داشته باشه؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

چه ربطی داره ؟ کلی پزشک میشناسم سرشون به کار خودشونه به ذاته نه شغل

آهان باشه خب شما 10 سال منتظر بشین چرا نظر میپرسی پس، من نظرمو گفتم براساس چیزایی که تو زندگیم دیدم، اکثر مردا وقتی وضع مالیشون خوب میشه عوض میشن مخصوصا با شرایط این آقا، چون دخترای زیادی میرن سمتش، حالا احتمالش هم هست که وفادار و با معرفت باشه ولی ریسکه. من باشم اینکارو نمیکنم چون 10 سال خیلیه

نهان گشت کردار فرزانگان پراکنده شد کام دیوانگان شده بر بدی دست دیوان دراز به نیکی نگفتی سخن جز به راز

ادم به ماه بعدش اعتباری نیس چ برسه به ۱۰ ساااال دیگه

این وسط فق شما حیف میشی

اون وضعش خوب بشه میره یه دختر ۱۰ سال کوچیکتر میگیره شما میمونی و جوونی حروم شده

عاقبت درد دلم در به درت خواهد کرد🖕🏻

حتمابایدخونه وماشین عالی داشته باشه؟

خب من اونطوری بزرگ شدم من کم نداشتم هیچوقت همین نگرانم کرده با اینکه میدونم چندین سال بعد وضعش از ما هم بهتر میشه ولی نمیدونم تا اون زمان میتونم صبوری کنم یانه