کاربرجالب مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 31 عنوان مازیها 62 بازدید | 13 پست میگم من لازمه ویدیو هایی که از دهم ندیدمو دوباره ببینم یا همون دوازدهم دوباره همه چیو یاد میدن؟😅 امروز | 07:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربرجالب مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 31 برا کنکور دوباره یاد میدن بنظرتون نیازی نیست ببینم الان اونا رو؟اکثرا دیدم ، خودمم بنظرم چیزایی که ندیدمو اکثرااااا بلدم ، مگر مورد خاصی باشه و استثنا ، بنظرتون برم ببینم همه رو یا مثلا همون استثنا رو یا ...
saraaaa85 عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 101 بنظرتون نیازی نیست ببینم الان اونا رو؟اکثرا دیدم ، خودمم بنظرم چیزایی که ندیدمو اکثرااااا بلدم ، مگر ... کنکوری هستی یا یازدهم
کاربرجالب مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 31 یازدهمم الان دارم شروع میکنم کلیپای پیشخوانی رو ببینم .شما اگر برگردین عقب تابستون دهم به یازدهمو ، دهمتونو جمع بندی میکنین؟البته من تجربی نیستم ، ریاضی ام
saraaaa85 عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 101 یازدهمم همون پیش نیاز هارو بلد باشی کافیه ریاضی جایی اشکالی داشته مرور کن ولی بیشتر رو همون یازدهم تمرکز کن چون دوازدهم دوباره از دهم درس میدن برای کنکور
saraaaa85 عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 101 الان دارم شروع میکنم کلیپای پیشخوانی رو ببینم .شما اگر برگردین عقب تابستون دهم به یازدهمو ، دهمتونو ... اها درسایی مثل ریاضی رو اره از پایه کار میکنم که پایم قوی بشه. ولی بقیه درسا یازدهمو خوب میخوندم شیمی هم از تابستون فصل هایی مثل استوکیومتری رو کامل یاد میگرفتم چون توی هرسه پایه هس
کاربرجالب مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 31 اها درسایی مثل ریاضی رو اره از پایه کار میکنم که پایم قوی بشه. ولی بقیه درسا یازدهمو خوب میخوندم شیم ... یعنی شیمی و ریاضی رو برگردین عقب تمرین میکنین؟
saraaaa85 عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 101 یعنی شیمی و ریاضی رو برگردین عقب تمرین میکنین؟ اینجور درسا از پایه قوی باشین بهتره بنظرم