2777
2789
عنوان

خودارضایی

469 بازدید | 34 پست

عزیزان خواهشدمیکنم به حرفام گوش بدید

من متاسفانه از طریق یک دوستی اشنا شدم با خود.ارضایی نه اینکه خودم بخوام منو به این راه کشوندن زیاد سنی ندارم و تقریبا ۲ سال بود که درگیرش بودم به یه بهونه ای رفتم دکتر و دکتر گقت که سالمی ولی من دوباره بعد دکتر رقتن فقط یک بار دیگه خود.ارضایی گردم و الان تقریبا نزدیک ۲ ماهی هست که دیگه خود.ارضایی نکردم ولی شب و روز از گریه خوابم نمیبره همش عذاب وجدان دارم میترسم پردم پاره شده باشه توی ازدواج به مشکل بخورم و دراینده خانوادم رو از دست بدم نمیدونم شاید بعضیا بیان اینجا دعوام کنند یا اصلا هر حرفی که میخوان رو بزنن ولی من واقعا این چند روز حالم خوب نبوده کارم شده شب و روز گریه واقعا حالم بده و نمیدوتم چکار کنم لطفا درکم کنید عزیزان

خب یه جوری خودارضایی کن به پردت اسیب نرسه ، گریه نداره که نیازته خب

با من برقص زیر بارون ، آهنگمونو زیر لب بخون ،نزار گلوله کنه جدامون ، با من برقص رو خاک و خون .....با من برررقص ای هم نفس تا مرز جنون سرخوش و مست با من برقص🎭

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

پرده فقط در حالتی ک چیزی واردش کنی اسیب میبینه نترس

یک مدت ارتباطی نباشه خودش ترمیم میشه

من ک متاهل شدم شب زفاف دو سه بار انجام دادیم بازم زنان گفت اسیب دیده کامل نرفته

کامل با زایمان این استرساب الکی چیه داری

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
اگر انقدر نگرانی برومعاینه

اونموقع به یه بهونه ای رفتم و دکتر گقت سالمه و فقط یک بار دیگه بعد دکتر رفتن کردمو دیگه نکردم ولی دیگه نمیتونم برم چون دلیلی ندارم

پرده فقط در حالتی ک چیزی واردش کنی اسیب میبینه نترس یک مدت ارتباطی نباشه خودش ترمیم میشه من ک متاهل ...

اطلاعات غلط خیلی بدن انقدررر به این موضوع فکر کردم که تا الان ۳ شب هست که هیچ غذایی نخوردم حالم به شدت بده و شب و روز کارم شده گریه میترسممم من میترستم😞