2777
2789
عنوان

خودارضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 34 پست
اطلاعات غلط خیلی بدن انقدررر به این موضوع فکر کردم که تا الان ۳ شب هست که هیچ غذایی نخوردم حالم به ش ...

نترس عزیزم پرده اصلا اونجوری ک فکر میکنی نیست

من مجرد بودم ابنقدر از زفاف ترسونده بودنم حتی زفافم اونجور ک میگفتن نبود

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذشته چیزی نیست که بشه با یه دکمه فراموش کردن واقعا فراموشش کرد زمان میبره

پس ب خودت زمان بده

نشخوار فکری فقط روح و روانتو داغون میکنه

سخت می خواهم ک در آغوش تنگ آرم تورا،هر قدر افشرده ای دل را بیفشارم تورا....🫀

عزیزم میگم دیگه نمیکنم ولی الان میترسم قبلی به پردم اسیب زده باشه

ول کن بابا چیزیش نشده حتی اگه شده باشه هم مهم نیس چرا خودتو اذیت میکنی ، این همه میرن میدن راحتن گریه نمیکنن شما هیچکار نکرده عذاب وجدان داری ، خوب کردی اصن

با من برقص زیر بارون ، آهنگمونو زیر لب بخون ،نزار گلوله کنه جدامون ، با من برقص رو خاک و خون .....با من برررقص ای هم نفس تا مرز جنون سرخوش و مست با من برقص🎭

حالم خیلی بده همش حس میکنم پردم پاره شده همش حس میکنم گناهکارم یه جورهایی دارم با یه اشتباه ضربدر می ...

اگر بجای انقدری که از گناه و قبح این کار گوشمونو پر کردن ، کمی از آسیب های روانی و مشکلاتی که بعدا در زندگی مشترک ایجاد میکنه میگفتن و آموزش میدادن ، خیلی از این مسائل کم میشد

دوست عزیز شما به هیچ وجه گناهکار نیستین

اگر خیلی بخاطر استرس حالتون بده یکبار دیگه ویزیت بشید ، و اینو بدونین استرس از بین رفتن بکارت معمولا اکثر دخترهای خانواده سنتی دارن حتی اگر هیچ کاری نکرده باشن ، مثلا میگن نکنه زمین خورده باشم ، نکنه با ورزش آسیب بهم رسیده باشه و ...

مــاه میـتابد و انــگار "تویی" میخنــدی

عزیزان لطفا برام دعا کنید این روزا اصلا حالم خوب نیست حس میکنم فقط من گناهکارم فکر کن هزاران بار با این همین شماره ها ۱۴ ۸۰ زنگ زدم مشکلم رو گقتم و اونها هم گفتن چیزی نیست و اینا ولی این حس خوب که چیزی نیست فقط برای یک ثانیه هست بعدش فقط دوباره همون غم و غصه و اضطراب

چقدر کار چندشیه خودارضایی

امیدوارم از سرت بیافته وگرنه بعدا از رابطه واقعی لذت نمیبری

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
اگر بجای انقدری که از گناه و قبح این کار گوشمونو پر کردن ، کمی از آسیب های روانی و مشکلاتی که بعدا د ...

نمیتونمم دوباره برم دکتر ولی واقعا حرفاتون درست بود

میشه برام دعا کنید عزیزان؟ اصلا حالم خوب نیشت همش حس میکنم وقتی باخدا حرف میزنمردم میکنه همش حس میکنم وقتی باهاش حرف میزنم میگه من حرفاتو نمیشنوم چون تو خوب نیستی لطفا برام دعا کنید اگر برام دعا کردید این پیام رو لایک کنید منم ۱۰۰ صلوات به نیت باز شدن گره های زندگیتون میکنم