2777
2789
عنوان

رفت🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 50 پست
نترسم با دیگری خو کنی تو با من چه کردی که با او کنیفقط زبون خوبی داشت وگرنه هیچ چیز دیگه ای نداشت حت ...

دست رو دلم نزار که دقیقا مثل تو هم باز خوبه تو پشیمونی من هم پشیمونم هم دلم مث سگ براش تنگ شده🥲😂

با غروری که ازم شکست نمیتونم بهش پیام بدم اما یه جوریم فقط منتظر یه معجزم خیلی حالم بده اذیتم میخوام خوب شم اما نمیدونم چطوری🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من به خواستگارم تکیه کردم پرید رفتتت😂🤣😭🤭

هعی 😅

شدیدا دلم میخواد ازدواج کنم 😂

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣 قلب جای یک نفره فرودگاه که نیست 😅اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

دست رو دلم نزار که دقیقا مثل تو هم باز خوبه تو پشیمونی من هم پشیمونم هم دلم مث سگ براش تنگ شده🥲😂با ...

ما دخترا دیوونه ایم که تا عاشق میشیم از گاو هم نفهم تر میشیم...زندگی رو اونایی بردن که نر رو فقط واسه تیغ زدن و رفع نیاز هاشون خاستن،نمیدونم میتونم فراموش کنم یا نه ولی دختر تو شیش ماه گذشته،بزارش کنار هرجوری شده،نتونستی دلتو بزار کنار کلا

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(
میشه بگی من کی ازدواج میکنم ؟کمی از خصوصیاتش میگی لطفا؟

قدش بلند متوسطه کوتاه نیست

تیره

مهربون

ماجراجو

اهل سفر و تفریح

شغل خاصی داره که دولتیه

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀

ما دخترا دیوونه ایم که تا عاشق میشیم از گاو هم نفهم تر میشیم...زندگی رو اونایی بردن که نر رو فقط واس ...

باورت میشه نتونستم دیگه به کسی اعتماد کنم؟ حتی نتونستم به پسری دیگ ای به چشم کیس نگاه کنم

نه اعتمادی مونده برام نه احساسی

اگه میتونستم این ۶ ماه میزاشتم😂

جدی جدی دارم کم میارم

الهی بگردممم خودم گردن بگیرم؟🤣🦥

اگه میتونستی خوب میشد 😆

یه بار یه پست گذاشتم که شوهر میخوام و اینا بعد سریع یکی درخواست داد اخه چرا فک کردن الان قبول میکنم 😅

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣 قلب جای یک نفره فرودگاه که نیست 😅اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

ما دخترا دیوونه ایم که تا عاشق میشیم از گاو هم نفهم تر میشیم...زندگی رو اونایی بردن که نر رو فقط واس ...

غمت نباشه دختررر بالاخره میدونی یه جاهایی یه کارایی چه بخوای چه نخوای رخ میده تا یه چیزی و بفهمی تجربه بشه به خیلی چیزا اعتماد نکنی ولی خب قرار نیست همه اون جوری باشن هر کسی یه شخصی یا چیزی تو سرنوشتش داره بالاخره یکی بهتر میاددد جاشو میگیره اصلا فکرشم نمیکنی بالاخره خدا یه چیزی و میگیره ده برابر بهتر شو میده حالا اینجا نشد یه جای دیگع

به شخصه معتقدم ته همه چی خوشه اگه الان این جوری شد این پایان اون چیزه نبوده 🥲🦋

اگه میتونستی خوب میشد 😆یه بار یه پست گذاشتم که شوهر میخوام و اینا بعد سریع یکی درخواست داد اخه چرا ...

نمیدونی چه شوهر جنتلمنیم حیف پول ندارم 🤣

ریا نباشههه رو استاد ریاضیه کراش بودم گردنم نگرفتت شوهر رویاهام بود هعیی😔😂

باورت میشه نتونستم دیگه به کسی اعتماد کنم؟ حتی نتونستم به پسری دیگ ای به چشم کیس نگاه کنم نه اعتمادی ...

اینکه خوبه دیگه به هرکسی اعتماد نمیکنی قشنگ آدما رو بسنج یکی پیدا کن و ازدواج کن

من خودم خیلی شکاک هستم برا همین اصلا نمیتونم دوست بشم کلا بدمم میاد 🫣

نمیدونی چه شوهر جنتلمنیم حیف پول ندارم 🤣ریا نباشههه رو استاد ریاضیه کراش بودم گردنم نگرفتت شوهر روی ...

عه اونو میشناسم 🤣 دنبال یار میگرده راستی پیدا کرد ؟

عیب نداره نمیخواد دیگه تا آخر عمر سرکوفت میزدی میگفتی تو توی نی نی سایت بودی🤣🤣🤣

اینکه خوبه دیگه به هرکسی اعتماد نمیکنی قشنگ آدما رو بسنج یکی پیدا کن و ازدواج کن من خودم خیلی شکاک ه ...

خوب نیس دارم اذیت میشم از صبح چند بار گریه کردم هنوزم باورم نمیشه اگه میتونستم راحت کنارش بزارم یکی دیگ جایگزین میکردم حالم الان این نبود به معنای تمام حس میکنم دارم دیوونه میشم اخه مگه میشه بعد از ۶ ماه نتونی فراموشش کنی؟ حس میکنم هر روزی که میگذره روز به روز از اکسیژن هوا کمتر میشه و من بیشتر خفه میشم