2777
2789
عنوان

رفت🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 50 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعا کن حالم خوب بشه گوه بخورم من فقط ازدواج سنتی

ایشالا حالت خوب میشه صلوات میفرستم برات ❤️

من خودم تا حالا دوست نشدم اومدم نی نی سایت فهمیدم کار خوبی کردم و در آینده هم قصدشو ندارم انشالله

ازدواج سنتی هم اگه پسره خودش دوست داشته باشه به مادرش بگه بیاد اینجوری خوبه نکه مادرش انتخاب کنه 😅🫠

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣 قلب جای یک نفره فرودگاه که نیست 😅اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

تجربه به من ثابت کرده هیچ وقت عاشق چیزی نشو و بهش تکیه نکن تکیه کنی به جوری همه چی بهم میخوره که حد ...

منم بهم ثابت شد اما به قیمت از دست رفتن کل احساساتم...دیگه فقط عقلم دستور میده.حس هام مُردن

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(
تجربه به من ثابت کرده هیچ وقت عاشق چیزی نشو و بهش تکیه نکن تکیه کنی به جوری همه چی بهم میخوره که حد ...

مرحبا

تو هم سینگل به گوری خواهر ؟

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣 قلب جای یک نفره فرودگاه که نیست 😅اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

ایشالا حالت خوب میشه صلوات میفرستم برات ❤️من خودم تا حالا دوست نشدم اومدم نی نی سایت فهمیدم کار خوبی ...

بهترین کارو کردی..تجربه میشه ولی به غمش نمی ارزه

کاش هیچ وقت این شب ها نمیرسد بعد از ۶ ماه خوب نشدم درحالی که اون اصلا مثل من نیسنمیشه کاریش کرد امشب ...

پسرا نه... میرن سراغ بعدی،حسم میگه جایگزین برام اورد بعد کات کرد باهام 😂

پسرا نه... میرن سراغ بعدی،حسم میگه جایگزین برام اورد بعد کات کرد باهام 😂

حست کاملا درست میگه من اولش قبول نمیکردم دیدم وقتی با من کات کرد قبلش جایگزین پیدا کرده بود😂

حست کاملا درست میگه من اولش قبول نمیکردم دیدم وقتی با من کات کرد قبلش جایگزین پیدا کرده بود😂

نترسم با دیگری خو کنی

تو با من چه کردی که با او کنی

فقط زبون خوبی داشت وگرنه هیچ چیز دیگه ای نداشت حتی قیافع،منه احمقو بگو چقد بهش اعتماد به نفس میدادم چشات قشنگه موهات قشنگه🫠بی لیاقتتت