2777
2789
عنوان

رفت🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

258 بازدید | 50 پست

ترسو بود،بزدل بود،جدا شدیم ،همه چی تموم شد ،

نمیدونم دلداری میخام یا ترحم اما حال الانم حال مرگه...میگذرع مگ نه؟خوب میشم مگ نه؟میرسم به جایی که لیاقتشو دارم،

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اره میگذره ایشالا حالت خوب میشه

فقط دیگه رل نزن 🤕

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣 قلب جای یک نفره فرودگاه که نیست 😅اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

ادما میرن دنبال لیاقتشون

بالاخره میگذره

ولی مدتی طول میکشه .

ممکنه هیچ وقت فراموش نشه یا حداقل کم رنگ بشه.

ان شا الله کنار بیاید و کسی که لایق شماست سر راهتون قرار بگیره .

اینم قسمته که دست خداست

.

میگذره از یادت نمیره میگن زمان حالتو خوب میکنه الان سرت درد میکنه همه خاطرات از جلو چشمت میگذره اذیتی میخوای داد بزنی از همه اعصبانی زمان که میگذره همه ی اینا هست فقط دیگه بهشون عادت کردی خب میدونی عادت هم نه یه جورایی مجبوری اروم باشی نمیدونم چجوری بگم🥲

میگذره از یادت نمیره میگن زمان حالتو خوب میکنه الان سرت درد میکنه همه خاطرات از جلو چشمت میگذره اذیت ...

امان از شبا...کاش هیچوقت شب نمیشد..

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(