2777
2789
عنوان

تا حالا شده

189 بازدید | 25 پست

تا حالا شده وقتی دراز میکشید حس کنید از جمستون فراتر هستید و احساس پخش شدگی داشته باشید تو فضای اتاق

انگار مرز بین پوستتون و محیط اطراف از بین بره؟

در حال پیدا کردن تیکه های خودمم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

این اسمش گستردگیه که توی عرفانم هست

بله توی عرفان هم دنبالش کردم و دلیلش رو فهمیدم میخوام ببینم بقیه هم اینو حس میکنن

شما تجربشو دارید؟

راستش من مسخ میشم و استرسم به حد خودش رسیده و دلم سنگینه هیچ استرسی الان ندارم ولی مسخ اومد سراغم و افکار اینکه به کسایی ک دوسشون دارم اسیب بزنم اصلا ناراحت نمیشم ولی یک دقیقه بعد بابت حسم عذاب وجدان و استرس میگیرم چون اصلا نمیخوام اسیب بزنم

من کلاسای عرفانو رفتم ولی اینو نتونستم تجربه کنم

هنگام لمس رودخونه یا لمس درخت و سنگ و زمین چی آیا این یکپارچگی رو اونجا حس نمیکنی؟

انگار یه تیکه از اون طبیعتی که داری لمسش میکنی

راستش من مسخ میشم و استرسم به حد خودش رسیده و دلم سنگینه هیچ استرسی الان ندارم ولی مسخ اومد سراغم و ...

نه این حس با مسخ شدگی متفاوته

این حست از یه اضطرابه که توی وجودت گیر افتاده

اره منم تجربه کردم دو سه بار وحشت کردم و دیگه دوست ندارم حتی بهش فکر کنم

ترس نداره که خیلی حس لذت بخشیه دارم روش کار میکنم که بتونم از فضای اتاق فراتر برم

اون حس کرختگی و در عین حال آزادی

اینکه در عین واحد هم خودتی هم زمینی هم مبلی انگار پخش میشی