2777
2789
عنوان

تا حالا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 25 پست
ترس نداره که خیلی حس لذت بخشیه دارم روش کار میکنم که بتونم از فضای اتاق فراتر برم اون حس کرختگی و در ...

آره برا کسی که علاقه داره لذت بخشه

ولی من یه کوچولو درین زمینه جلو رفتم بعدش پشیمون شدم وکنار گذاشتم دیگه اصلا دنبال این چیزا نیستم یه ترسی تو وجودم هست که نمیزاره

آره برا کسی که علاقه داره لذت بخشهولی من یه کوچولو درین زمینه جلو رفتم بعدش پشیمون شدم وکنار گذاشتم ...

این حس یکپارچگی با بقیه اجزای جهان رو هم داری یا نه؟

مثل یکپارچگی با درخت وقتی لمسش میکنی

یکپارچگی با رودخونه

آسمون

زمین

در حال پیدا کردن تیکه های خودمم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه اون حس رو ندارمولی دقیقا روحشون را احساس میکنم

اره انگار متصل میشی به تاریخچه جهان و روحش بهت میگه چه تجربیاتی داشته

تا حالا شده وسط کارهای روزمره برای چند لحظه حس کنی از قالب زمان جدا شدی و یه لحظه انگار یه جای دیگه باشی؟

انگار یه محیطی رو میبینی که قبلا اصلا ندیدی

اره انگار متصل میشی به تاریخچه جهان و روحش بهت میگه چه تجربیاتی داشته تا حالا شده وسط کارهای روزمره ...

نه من بیشتر سعی میکنم فاصله بگیرم ازین احساسات و اصلا خودمو درگیر این افکار نمیکنم حس میکنم اینجوری شدن یعنی اینکه عقلمواز دست دادم و دارم دیوونه میشم

ولی شما مثل اینکه خیلی دوست داری غرق این حس ها بشی میتونی بری دنبالش

نه من بیشتر سعی میکنم فاصله بگیرم ازین احساسات و اصلا خودمو درگیر این افکار نمیکنم حس میکنم اینجوری ...

از نظر شما دیوانگیه از نظر من پیدا کردن یه دریچه از زندگیه

من رفتم گشتم دنبال دلیل اینکه چرا اینا رو دارم تجربه میکنم فهمیدم به دلیل اینکه که در مواجه با مشکلات بخش های وجودی من چند تیکه میشن یه تیکه از من در مشکل می مونه و یه تیکه دیگه از من مشکل رو تحلیل میکنه و راه حل رو پیدا میکنه و درنهایت این دو تا تیکه دوباره بهم برمیگردن و مشکلم رو با توجه به احساس و منطقم حل میکنن

آیا شما هم این ویژگی رو داری که باعث شده این تجربیات رو داشته باشی؟

از نظر شما دیوانگیه از نظر من پیدا کردن یه دریچه از زندگیه من رفتم گشتم دنبال دلیل اینکه چرا اینا رو ...

نه من اینجوری نبودم یعنی تیکه تیکه شدنمو نمیبینم فقط چند بار روحمو ازبدنم جدا دیدم یعنی کامل از بیرون به جسمم نگاه کردم واز ترسی که تو وجودم افتاده دوباره با اختیار خودم وارد کالبدم شدم

ولی جالبه که تیکه هایی جدا از خودت را احساس میکنی

نه من اینجوری نبودم یعنی تیکه تیکه شدنمو نمیبینم فقط چند بار روحمو ازبدنم جدا دیدم یعنی کامل از بیرو ...

نه من روحم رو جدا از بدنم نمیبینم یه حس گسست دارم مثل یه ترک در وجودم در عمق مشکل حس میکنم شدم دوتا آدم یکی می مونه تو مشکل یکی میره دورتر و از فاصله دورتر همه چی رو بررسی میکنه

ولی روح رو از بدنم جدا نمیبینم مثلا یه وقتایی از قالب زمان جدا میشم و یه آدم رو میبینم یا یه مکان رو اما تو این وضعیت هم روح رو نمیبینم

چه وقتایی اینجوری میشیمواقعی که تحت فشاری و استرس داری؟

نه خیلی وقتا حسش میکنم کلا آدم استرسی نیستم و بابت این تجربه خیلی خوشحالم

بله توی عرفان هم دنبالش کردم و دلیلش رو فهمیدم میخوام ببینم بقیه هم اینو حس میکننشما تجربشو دارید؟

عزیزم کولیت روده خواهرت چه رژیمی رعایت میکنه

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان