2777
2789
عنوان

پسر می‌خوام 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 51 پست
خدا حفظشون کنه جونم

عزیزم

انشالله که شما هم به مورددلخواهتون میرسید

اما یک راهنمایی:تو فصل سرما اقدام کنید احتمالش زیاده که پسر بشه

دختر قشنگم.تو تکه ای از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی...قلب پر از عشق..دوستت دارم❤️😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه چون پسر میخوای الان میخورنت قشنگ اگه میگفتی دختر میخوام همه راهکار میدادن و به به و چه چه م ...

ربطی به جنسیت نداره کسی که اینطور سفت و سخت جنسیت تعیین میکنه قطعا بچه مطابق جنسیتش هم بشه ازش اونقدر توقعات داره که اون بچه اصلا ادم خوشبختی نمیشه ! بچه رو مثل شی میبینن که به دنیا بیاد تا به دردم بخوره

همینقدر سطحی

مطابق جنسیتش هم که نباشه انواع زخم های روانی از جمله عزت نفس پایین ، مهرطلبی ، خودشیفته و... میشه

دقیقاااا

اینا هم مثل قدیمیا که پسر پرست بودن هستن و هیچ فرقی نداره افکارشون

جدیدا مد شده یه حرفهایی میزنن مثلاً دختر لیاقت میخواد!آخه جنسیت چه ربطی به لیاقت داره!یا پسرارو میکوبن که آره پسرا آدم نیستن و همشون معتاد و دزد و فلان میشن و عذاب الهی هستن😑😑

بخدا تک تک اینارو شنیدم خودم

یه فامیلی داریم خودش یه پسر و یه دختر داره بعد یکبار تو یه جمعی بودیم برگشت به چند نفر از ما که دختر نداریم گفت شما نزاییدین ر ی د ی ن😑😑

(ببخشید البته)

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
ربطی به جنسیت نداره کسی که اینطور سفت و سخت جنسیت تعیین میکنه قطعا بچه مطابق جنسیتش هم بشه ازش اونقد ...

همه اینجوری نیستن

من خودم خیلی دختر دوست داشتم ولی خدا دوتا پسر داد بهم

الان با دنیا عوضشون نمیکنم عاشقشونم

این که میگی قطعا روانیه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
اینا هم مثل قدیمیا که پسر پرست بودن هستن و هیچ فرقی نداره افکارشون جدیدا مد شده یه حرفهایی میزنن مثل ...

وا خاک عالمممم

من دوسال پیش سومیو به هوای دختر اوردم ولی خدا شاهده هیچ اقدامی برا جنسیت نکردم،پسر شد.رو چشمام بزرگش کردم تا دوباره ناخاسته باردارشدم و اینبار دختر شد

اینم رو چشمام میزارمش

اخه چ فرقی دارن که یه عده یادگرفتن کلاس میزارن با جنسیت

مگه دست آورد خودته اخه!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه اینجوری نیستن من خودم خیلی دختر دوست داشتم ولی خدا دوتا پسر داد بهم الان با دنیا عوضشون نمیکنم ع ...

اگه تونستین کتاب ذهن های پراکنده رو بخونید راجع به adhd هست ولی خب این حالات مادر در وضعیت جنین و کودک خیلی خوب توضیح داده

این بحث های روانشناسی خیلی عمیقن و مادر اگه جنسیت بچه رو تائید نکنه بچه اون حس ناامنی در رحم و پس از تولد درون بدنش ذخیره میکنه مگر اینکه بعدش مادر آگاه بشه و کودک تو یه محیط امن روانی بزرگ کنه

ناخواستگی عمیق ترین زخم به یه انسان میزنه

برای همین یه مادر هیچ وقت نباید جنسیت تعیین کنه

نه دیگه هزینه جنسیت رو میپردازی و همونی که میخوای رو برات میذارن

نه بابا من رفتم یه مرکز تو آزمایشگاهش جنین رو تشکیل میدن برای تعیین جنسیت میفرستم به جا دیگه. بعد بهش میگم مطمئنه اونجا که میفرستی. میگه احتمال خطا ده درصد هست گفتم خب نمیشه که. گفت رضایتنامه امضا کردید. چندساله پیشم رفتم بیمارستان اونجا هم جنینها رو میفرستن یه مرکز دیگه مسیولین قبول نمیکنن که