2777
2789
عنوان

مامان سخت گیر

143 بازدید | 20 پست

واقعا از مامانم خیلی بدم میاد به شدت سختگیره نمیزاره برم خونه دوستام یا آرایش کنم لباسی که میخوام رو بپوشم ناخن بکارم هیچ جوره نمیزاره میگه باید ازدواج کنی با بتونی این کارار رو کنی من با ۱5 سال سن امروز بد هزار تا بدبختی مامانم اجازه داد سیبیلام رو بزنم هر چی هم اسرار کردم بزار ابرو هام رو بزنم گفت نه هر وقت شوهر کردی بعد😐

شاید باورتون نشه ولی حتی من گوشی هم ندارم این گوشی مال خود مامانمه

خلاصه واقعا نمیدونم با این زن چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دورو برم همه دخترا همینن .

واسه همین اکثرا در سن ۱۱ و ۱۳ و...ازدواج کردن خودشونو بدبخت کردن رفت .

باورت نمیشه مادراشون نمیزاشتن ابرو بردارن یا سیبیل یا لباس خوب بپوشن . چون میگفتن وای بده فلانه حرف درمیارن و....

الان دخترا خودشونو بدبخت کردن .

کاش آگاهی وجود داشت

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تا ۱۸ سالگی سعی کن باهاش لج کنی👁

کاری که دوست داری رو بکن حتی بدون اجازه وگرنه تسلطشون روی تو موندگار میشه

تازه میگی ۱۵ هستی

بزرگتر بشی حتما سختگیری کمتر میشه:)

تجدید شدم اما برطرف شد خدایا شکرتتت زندگی عالیه من خوشحالم 350 تومن رو یادم نرفته، به کوری چشم حسودا قوی تر از همیشه میشم🤡

من ۱۸ سالمه وضعم همینه بیرون ک هرگز

حتما لج نکردی

از قبل سرکشی میکردی عادت میکردن

تجدید شدم اما برطرف شد خدایا شکرتتت زندگی عالیه من خوشحالم 350 تومن رو یادم نرفته، به کوری چشم حسودا قوی تر از همیشه میشم🤡

وای چقدر عجیب

من از کلاس هشتم سیبیل برداشتم از نهم ابرو 😐

البته مامانمم سختگیر بود اون اوایل،، و منم بهش نمیگفتم برمیداشتم ،، ولی الان خیلی پایست تو همههه چیز خداروشکر ،، نه به ناخنام گیر میده نه لباسم نه ارایشم و..

البته هنوز توی تنهایی جایی رفتن یزرههههه حساسه که خب طبیعیه من درکش میکنم، وضع جامعه خرابه

با افتخار پرورده کردم 💃🏻❤ سال ها بعد درباره ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند.... درخواست دوستی ندید اصلا قبول نمیکنم ❌❌

مگه کجایین؟؟

ما هم شهرستانیم همه ابرو و پیشونی و اصلاح و ناخون ووووهمه چی

اما مطمن باش مامانت صللحت میخاد منم مث مامانت میشم سختگیرم الان دخترم ۷سالش شلوارک خریدم براش نمیذارم برا بیرون بپوشه مراقبت از بچه ها مسولیت بزرگتراست