hadiiiiis مدیر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 3153 عنوان سود بانکی | مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 29 پست من حدودا سی میلیونی دارم اگه بخوام بزارم تو بانک چقدر سودش میشه😕؟؟؟اگه میدونید جواب بدین لطفا عاشقتمممم پرنسسم....دختر یکی یه دونمم 1397/03/23 | 14:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shishii عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 1439 پس ببخشید والا من چند روز پیش از یکی از دوستامون پرسیدم ۱۵ میلیون چقدر میدن گفت ۳۰۰ تا ۳۵۰ خب لابد ... عمرا
shishii عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 1439 من سی تومن بانک شهر دارم ۵۱۳تومن میدن جدي منم ببرم بانك شهر چه نوع حسابي
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6598 جدي منم ببرم بانك شهر چه نوع حسابي گنجینه زرین.قبلا اسم حسابش آرمان بود بعدعوضش کردن گذاشتن زرین السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
shishii عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 1439 گنجینه زرین.قبلا اسم حسابش آرمان بود بعدعوضش کردن گذاشتن زرین تا ساعت جند هستن امروز ميرسم برم؟
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6598 جدي منم ببرم بانك شهر چه نوع حسابي ۲۸تومن تقریبا۴۵۰ بهت میدن .مهراقتصادکه خیلی کم داره بهت میده السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6598 تا ساعت جند هستن امروز ميرسم برم؟ نه دیگه فردابرو.مطمئنم هست من سه ساله گذاشتم اونجا السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
shishii عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 1439 ۲۸تومن تقریبا۴۵۰ بهت میدن .مهراقتصادکه خیلی کم داره بهت میده ميكنم ٣٠تومن من فكر ميكردم مهر خوب داره ميده چقدر ذوق داشتم
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6598 ميكنم ٣٠تومن من فكر ميكردم مهر خوب داره ميده چقدر ذوق داشتم خیلی کمه.من تاچندماه پیش ۲۸تومن داشتم۴۶۰میریختن برام.تازه کردمش سی تومن السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
lindaaaaaaaaa عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 542 عمرا دوستم منم گفتم خودم از یکی از دوستان پرسیدم نرفتم بانک که بپرسم واسه رسیدن به آرزوم صلوات بفرستید لطفا
shishii عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 1439 خیلی کمه.من تاچندماه پیش ۲۸تومن داشتم۴۶۰میریختن برام.تازه کردمش سی تومن واقعا ممنون برم فردا اميدوارم اين حساب هنوز باشه بعد ميشه به پول دست زِد يا نه؟
lindaaaaaaaaa عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 542 من ۱۵ م قوامین سپرده زرین حدود ۲۰۰ میده نمیدونم والا منم اینجوری بهم گفتن واسه رسیدن به آرزوم صلوات بفرستید لطفا
lindaaaaaaaaa عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 542 مرسی عزیزم خواهش میکنم ولی مطمئن نیستم منم واسه رسیدن به آرزوم صلوات بفرستید لطفا
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6598 واقعا ممنون برم فردا اميدوارم اين حساب هنوز باشه بعد ميشه به پول دست زِد يا نه؟ آره هروقت خواستی میشه برداری.فکرکنم کوتاه مدت یکساله باشه فقط تاحساب بازکردی یه برگه بهت میدن دفترچه نمیدن السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
shishii عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 1439 آره هروقت خواستی میشه برداری.فکرکنم کوتاه مدت یکساله باشه فقط تاحساب بازکردی یه برگه بهت میدن دفترچه ... بازم از راهنمايت ممنون
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6598 بازم از راهنمايت ممنون خواهش عزیزم السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢