2777
2789
عنوان

مهاجرت داداشم 😔😔

1901 بازدید | 44 پست

من فقط يه داداش دارم دو سال ازم كوچيكتره 

خانمشم ٤سال ازم كوچيكتره

خواهرم ندارم ، از روزي كه اين دوتا با هم دوست شدن تا الان كه ٤سال ميگذره و عروسي كردن ،عروسمون برام مثل خواهره نداشتمه

امروز زنگ زدن كه بليطشون اكي شده براي كانادا،

خيلي ناراحتم، ٣سال داداشم درگير كاراي پذيرش دانشگاه و مهاجرت بود تا نتيجه گرفت، ولي من خيلي ناراحتم، خيلي تنها ميشم، معلوم نيست چندسال طول بكشه تا بتونم ببينمشون 

دلم داره ميتركه 😭 انگار يهو هم خواهر هم برادرم دارن ازم جدا ميشن

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ب این فک کن ک اینده خودشون و بچه هاشون روشنه 

مگه ماها غیر از این از خدا برا عزیزانمون میخاییم 

تو این مملکت عاقبت خوبی در انتظارمون نیس خداتو شکر کن ک یکی از اعضای خانوادت تونست بره 

رفت و امد میکنید  وسیله ارتباطی زیاده 

ان شالله عادت میکنی

وای  خداروشکر عزیزم که کارش جور شد 

از خوشحالی اون خوشحال شو من الان خودم دوسال درگیر مهاجرتم واقعا پوستم کنده شده 

میدونم داداشت و زن داداشت چی کشیدن خداروشکر که به هدفشون رسیدن 

ایشالاه شمارو هم میبرن 

الان با ایمو اینا راحت میتونی هرشب ببینیشون خندشونو ببینی 

درکت میکنم. داداش من تبریز دانشگاه قبول شد فقط 3 روز رفت داشتم میمردم. بعد یهو برگشت گفت از خوابگاه خوشم نیومد همینجا میرم ازاد. وای انگار دنیا را بهم دادن.

ان شاالله داداشت یهویی برگرده😊

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

خوش به حالت که انقدر همدیگه رو دوست دارید برادر من از وقتی ازدواج کرد دیگه من و مامانم رو دوست نداره از بهمن تا الان ندیدمشون. دیوار به دیوار خانه مامانمه چند روز پیش بهش پیامک دادم گفتم دلم برای پسرت تنگ شده لطف کرد عکسش رو برام ایمیل کرد. مهم دلاتونه که نزدیک باشه عزیزم ما با هم اندازه 5 وجب فاصله داریم