2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1870 بازدید | 162 پست
با بدبختیییاونقدر اذیتمون کرد

هعییی🌚

ولی خوشحالم برات ک الان کنار اونی هستی ک دوستش داری

خوشبترین باشید ان شاالله

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره ولی بازم خوششون نمیاد از طرفالان مثلا خودم ، بابام دلش میخواد با خواستگارایی ک مدنظرشه ازدواج کن ...

بیا برام دعا کن پدر من اینطور نشه

خودمو خفه میکنم

کل زندگیم تا الان دخترِ خوب بابا بودم و روی خط خانواده راه رفتم

برای این یکی عمرا نمیتونم

از دست این باباها ما مصیبت داریم

هوف

بیا برام دعا کن پدر من اینطور نشهخودمو خفه میکنمکل زندگیم تا الان دخترِ خوب بابا بودم و روی خط خانوا ...

ان شاالله گلم

فقط اگه میدونی آدم درستیه و میدونی میشه برا یه عمر روش حساب کرد و مرد زندگیه ، هیچوقت با حرف پدرت کنار نیا

لازم نیست کار خطرناکی بکنی فقط رو تصمیمت پافشاری کن

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻

ان شاالله گلمفقط اگه میدونی آدم درستیه و میدونی میشه برا یه عمر روش حساب کرد و مرد زندگیه ، هیچوقت ب ...

ممنونم عزیزم

مشکل پدرها اینه دخترشون رو تا ابد بچه میبینن

واقعا سخته برای حق انتخاب پارتنر هم آدم باید استرس داشته باشه

انشالله همه چیز درست پیش بره

ممنونم عزیزممشکل پدرها اینه دخترشون رو تا ابد بچه میبیننواقعا سخته برای حق انتخاب پارتنر هم آدم باید ...

متاسفانه...

مقصر خود پسرا هستن حرف راست و درست تو دهنشون نیست

اخه من هیچ کاری نکردم ک بدش بیاد

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

کلی میگم الان واسه منی که نوزده سالمه و هیچ رابطه جدی نداشتم پسرا خیلی غیر قابل اعتمادن

خرفتو نصفه قبول دارم

چون رفیق خودمم همزمان تو ۴ تا رابطه هست

و ب دخترا هم حق میدم

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم