2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1903 بازدید | 162 پست
اخی این خیلی بده بنظرم یه پدر روز عروسی دختر شاد ترین آدم روز زمینه تعجب کردم واقعا اصلا اگه پدر حام ...

بابا ها اگه دامادشون انتخاب خودشون نباشه روز عروسی دخترشون عین عزاس براشون!

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخی این خیلی بده بنظرم یه پدر روز عروسی دختر شاد ترین آدم روز زمینه تعجب کردم واقعا اصلا اگه پدر حام ...

گناه ی پسر چیه ک نمیتونه در حد پدر دختر مال و ثروت داشته باشه

ولی اگ هزار بار برگردم عقب بازم همسرمو انتخاب میکنم

چیزی ک بابام ننگش میدونه انتخاب دخترشو💔

ولی خب بابا ها از هر کسی بهتر میتونن پسرو بشناسن و بفهمند چطوره

اره ولی بازم خوششون نمیاد از طرف

الان مثلا خودم ، بابام دلش میخواد با خواستگارایی ک مدنظرشه ازدواج کنم

نه اونی که من قرارع یروزی بشون معرفی کنم، برا همین کلا بیخیال ازدواج شدم

ولی اون دامادمونو خیلیییی دوسداره و احترامسو میگیره چون خودش موافق ایشون بوده

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻

گناه ی پسر چیه ک نمیتونه در حد پدر دختر مال و ثروت داشته باشه ولی اگ هزار بار برگردم عقب بازم همسرمو ...

ای داد امان از زیاده خواهی...

مهم اینه که ازدواج خوبی باشه و هرگز پشیمون نشه اونم یه روزی قطعا به اشتباهش پی میبره

و من یتق الله یجعل له مخرجا 
اره ولی بازم خوششون نمیاد از طرفالان مثلا خودم ، بابام دلش میخواد با خواستگارایی ک مدنظرشه ازدواج کن ...

خب لابد طرف مشکلی داره میدونی پدرت اگه منصفانه و بدون تعصب و آشنایی و این چیزا نظر بده مطمئن باش نظرش بهترینه

و من یتق الله یجعل له مخرجا 
خب لابد طرف مشکلی داره میدونی پدرت اگه منصفانه و بدون تعصب و آشنایی و این چیزا نظر بده مطمئن باش نظر ...

نوچ

من هر آدمی رو تو زندگیم راه نمیدم پس میدونن هر کسی رو انتخاب نمیکنم

ولی خودش هر غریبه ای رو راضی نمیشه

اره ولی بازم خوششون نمیاد از طرفالان مثلا خودم ، بابام دلش میخواد با خواستگارایی ک مدنظرشه ازدواج کن ...

من ب میل خودم ازدواج کردم درسته درحد بابام نیس

ولی من میخامش مهمم نیس ماشینم پژو باش

مهم اینه حالم خوبه باهاش

چیزی ک بابام هیچ موقع درک نکرد

من ب میل خودم ازدواج کردم درسته درحد بابام نیس ولی من میخامش مهمم نیس ماشینم پژو باش مهم اینه حالم خ ...

چطوری موافقت کرد باهاش ازدواج کنی

من اگ پسری رو بخام خدا شاهده اگ بتونم بیشتر از ۲۰ دقه معطلش بذارماینا چجوری حرف از عشق میزنن

همه ما یه بار تجربه کردیم این حسو مثل تو

ولی به ریسکش نمی ارزه آدم له میشه و تا مدت ها یا شایدم تا همیشه بخاطرش عذاب میکش