2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1903 بازدید | 162 پست
پس از این ارتباط و دوست داشتن یک طرفه بیا بیرون تا بیشتر از این قلب و احساست بازیچه نشده

تو اولین موقعیت باهاش صبحت میکنم

احتمال این که بیام بیرون زیاده

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اولین موقعیت باهاش صبحت میکنماحتمال این که بیام بیرون زیاده

آره حتما اینکار رو انجام بده

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

دوتاتون خیلی کوچولویین و تو این سن طبیعیع آدم ممکنه تحت تاثیر همه چی قرار بگیره

درسته

فشار خانواده

اینده

اجتماع و...

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

از مشکلات خانوادگی و مشکلات مادی تاااااا شخصیت اجتنابی. اینجور افراد زود دل دختر را میبرن ولی چون مس ...

مسئولیت پذیریم هم زیاده

چند وقته باهمین؟ یعنی قصدتون جدیده؟!

۶ ماه

بله خیلی جدیه

در حدی که خانوادم خبر دارن

خانواده اون هم نصفه خبر دارن

اره واقعا چیزی ک خیلیامون محروم بودیم

هعی دیگه گذشت و رفت و به دل موند

دخترا ولی خب با مادر بهتر میتونن رفیق باشن

هر دو نیازه ولی مادر واسه دخترا مهم تره بنظرم

و من یتق الله یجعل له مخرجا 
۶ ماهبله خیلی جدیهدر حدی که خانوادم خبر دارنخانواده اون هم نصفه خبر دارن

پسر گل فقط پیشنهاد میکنم اگه با هم اوکی شدین لطفاً حتما حتما قبل ازدواج زیر نظر مشاور ازدواج باشید

نصیحت اینا نمیکنم صرفا یک توصیه خواهرانه س و شماهم برادر کوچیکم، دلم میخواد برا اینده تون دوتاتون تصمیم درستی رو بگیرید زیر نظر مشاور باشید حتما که ببینید چقدر برا هم مناسبین و بهم میخورین،

چون زندگی متاهلی صرفا عشق و عاشقی نیس و خیلی چیزای دیگه ای هم در انتظار ادمه

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻

هعی دیگه گذشت و رفت و به دل موند دخترا ولی خب با مادر بهتر میتونن رفیق باشن هر دو نیازه ولی مادر واس ...

اره ولی حسرت شد ب دلمون

ی دختر ارزوشه ک باباش شب عروسیش خوشحال باشه نه ک ی جوری باش انگار اومده عزای دخترش💔

گذشت ولی سخت گذشت تا گذشت😭💔

خداا

پسر گل فقط پیشنهاد میکنم اگه با هم اوکی شدین لطفاً حتما حتما قبل ازدواج زیر نظر مشاور ازدواج باشیدنص ...

چشم

مرسی بابت راهنماییتون🌸

مشاوره رو تا چند وقت دیگه میریم

بله از ازدواج کلا خبر داریم و میدونم چ چیزایی هست

اره ولی حسرت شد ب دلمون ی دختر ارزوشه ک باباش شب عروسیش خوشحال باشه نه ک ی جوری باش انگار اومده عزای ...

اخی

این خیلی بده بنظرم یه پدر روز عروسی دختر شاد ترین آدم روز زمینه تعجب کردم واقعا

اصلا اگه پدر حامی نباشه شوهر دیگه حساب درست نمیبره خیلی مهمه

و من یتق الله یجعل له مخرجا 
چشم مرسی بابت راهنماییتون🌸مشاوره رو تا چند وقت دیگه میریم بله از ازدواج کلا خبر داریم و میدونم چ چی ...

خیلی م عالی

امیدوارم تصمیم درستی رو بگیرید💎

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻

خیلی م عالیامیدوارم تصمیم درستی رو بگیرید💎

مرسییی🌸😇