2777
عنوان

بچه دوم

104 بازدید | 27 پست

سلام خانما من ی دختر هشت ساله دارم ک اقدام کردیم برا بچه دوم این ماه باردارشدم ک متاسفانه سقط شد

ب همسرم میگم بریم ازمایشات و ...انجام بدیم و ی بچه دیگه میخوایم میگه نه اگر خدا صلاح میدونست سقط نمیشد همین دخترمون کافیه

من دوست دارم دوباره مامان بشم و دخترمم مدام میگه تنهام برام اجی یا داداش بیار بنظرتون چیکار کنم راضیش کنم یا تک فرزندی رو قبول کنم ؟ وضع مالیمون هم خداروشکر خوبه میتونیم از پس دوتا بچه بربیایم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخوای یکم به خودتون زمان بدین از ی مشاور کمک بگیرین

عزیزم تا چکاپ ها انجام بشن خودش زمان میبره چون طبیعی سقط شد دکترم گفت ماه بعد میتونم اقدام کنم البته اگر مشکلی نبود و نیاز ب درمان نداشته باشیم

من 11 سال تک فرزند بودم
به شدت هم مخالف خواهر برادر داشتن بودم یعنی هرموقع مامانم باردار بود من گریه میکردم موقعی سقط میشد رو اسمونا میرقصیدم
تا اینکه برادرم اومد
اصلاااا نمیخواستمش
الان خیلی دوسش دارم
ولی اینقدر رو من اثر گذاشت اثر گذاشت|
اخلاقام خیلیییییییییییییییییییییییی عوض شد در حدی همیشه دوستام میگفتن
میخوام اینو بگم حتما دوتا بچه داشته باشین وگرنه بچه تک فرزند خیلی اخلاقای بدی در اینده داره

به نظر من ادم یا اصلا بچه نیاره یا اگه میاره دوتا بیاره من به هم بازی و اینا کاری ندارم اختلاف بچه هام ۶ساله البته که بازی میکنن بازم باهم هم فکر میکنم فردا روزی ما نباشیم این دوتا تو این دنیا کسی روداشته باشن

گیر نده به شوهرت فعلا شما باید ۳من باردار نشی بخاطر سقط با فواصل بهش بگو که من واقعا بچه میخوام نمیتونم بگذرم هر چی فکر میکنم بعد والا همه کارای بچه رو دوش خانوماست نازشو مردا میکنن عجبا

الان نگاه کردم بارداری پوچ داشتی، گول نخوری بدون آزمایشای مخصوص دوباره باردار بشی، من همین گولو خوردم دوباره پوچ شد، تا رفتم آزمایش گفتن باید رقیق کننده بزنم در طول بارداری، الحمدلله اوکی شد،

به همسرت بگو خدا گفته از تو حرکت از من برکت، الان زمانه ای نیس ک راحت بچه اورد اکثرا دارو لازمیم. بن ...

هردو رو سریع باردار شدم فقط این یکی پوچ بود ک دکتر گفت احتمالا معذرت میخوام اسپرم همسرت ضعیفه کلی مکمل نوشته میگه نه همین دخترمون کافیه

عزیزم تا چکاپ ها انجام بشن خودش زمان میبره چون طبیعی سقط شد دکترم گفت ماه بعد میتونم اقدام کنم البته ...

پس باهاش صحبت که دخترتون هم در اینده تنهاست نیاز داره به ی خواهر یا برادر تا وقتی توانشو داری بیار

من 11 سال تک فرزند بودم به شدت هم مخالف خواهر برادر داشتن بودم یعنی هرموقع مامانم باردار بود من گریه ...

عزیزممم 💙💙💙

اره دخترمم زیاده خواه و لوسه دوست دارم خانوم تر رفتار کنه اونروز میگفت مامان چرا برام نمیاری من تنهام بزرگمم شدم تنهام کسی رو ندارم برم خونش

هردو رو سریع باردار شدم فقط این یکی پوچ بود ک دکتر گفت احتمالا معذرت میخوام اسپرم همسرت ضعیفه کلی مک ...

دروغ میگه دکترت، منم مثل تو با اقدام اول باردار میشدم، اولی خوب بود دومی ک اونم بعد از ۶ سال باردار شدم پوچ شد دوباره بازم پوچ شد ک دیگه آزمایشای مخصوص گرفتم ک مشکلو فهمیدم. آزمایشا هم طول میکشناااا حداقل یکی دوماه، اصلا گول نخور اقدام نکن تا جواب بیاد، هر آزمایشی نه هااااا باید بری سقط مکرر اونجا برات مینویسه