2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 29 پست
به نظر من ادم یا اصلا بچه نیاره یا اگه میاره دوتا بیاره من به هم بازی و اینا کاری ندارم اختلاف بچه ه ...

اره نظر خودمم همینه تفاوت سنیشون ک زیاده تا اون بیاد دنیا و بخواد بازی کنه دخترم بزرگتر شده ب قول شما تو این دنیا بی رحم حداقل همو داشته باشن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان نگاه کردم بارداری پوچ داشتی، گول نخوری بدون آزمایشای مخصوص دوباره باردار بشی، من همین گولو خورد ...

نه عزیزم انجامشون میدم اگر راضی بشه ک هفته دیگه حتما میرم انجام میدم

خداروشکر گلم

عزیزممم 💙💙💙اره دخترمم زیاده خواه و لوسه دوست دارم خانوم تر رفتار کنه اونروز میگفت مامان چرا برام ...

لوس
زیاده خواه
خودخواه
زبون تیزززز
کمالگرا
ایده ال گرا
همه اینا هستتتت|
حتی من هنوز بعضیاش به مقدار کمم مونده

پس باهاش صحبت که دخترتون هم در اینده تنهاست نیاز داره به ی خواهر یا برادر تا وقتی توانشو داری بیار

اره ظهر ک اومد مجدد باهاش صحبت میکنم چون باید بریم چکاپ میترسم مشکلی باشه ک نیاز ب دارو باشه همین خودش کلی زمان میبره

دروغ میگه دکترت، منم مثل تو با اقدام اول باردار میشدم، اولی خوب بود دومی ک اونم بعد از ۶ سال باردار ...

نه حتما انجامشون میدم عزیزم

اره ایناهم خیلی زیادن هزینه اشم زیاد میشه ولی خب ب دردسرهای سقط نمی ارزه

اره نظر خودمم همینه تفاوت سنیشون ک زیاده تا اون بیاد دنیا و بخواد بازی کنه دخترم بزرگتر شده ب قول شم ...

همین ویتامین ای اسپرم مرد رو قوی میکنه یدونه صبح یدونه شب باید بخوره تو یه زمان مناسب به وقتش باهاش حرف بزن شاید اونم از سفط ناراحته اینجوری میگه بعدا نظرش عوض بشه

عزیزم حتما همسرت رو راضی کن و بیا. دومی و سومی رو اخه چیه تک فرزندی من دوتا دارم جنسمم جوره ولی یه ...

عزیزم 😂😂 اره من میگم فعلا دومی رو بیاریم چون میدونم از پسش برمیایم انشالله شرایط بهتر بشه سومی رو میارم

اره دختر خیلی خوبه اگر شرایطتون خوبه بیارید

دقیقا😂😂

یه موضوعیم هست الان نزدیک سنیه که متوجه س.ک .. و رابطه جنسی بشه
بعد ناخوداگاه دست خودش نیست از باباش بدش میاد
یعنی قبل اینکه بفهمه بچه بیارین
من اینو خیلی دور و برم دیدم

عزیزم 😂😂 اره من میگم فعلا دومی رو بیاریم چون میدونم از پسش برمیایم انشالله شرایط بهتر بشه سومی رو ...

انشاالله بنظر من حدااقل بچه سه تا هست استارت بزن انشاالله برکت فراوان میاد من بچه اولم شش سال دومی دو سال هست