2777
عنوان

خستم حاجی

| مشاهده متن کامل بحث + 3048 بازدید | 219 پست
ولی موفق میشی و میرسی ی حسی گرفتم و همیشه حسام درست در میاد 🫂

مرسی عزیزم❤️ممنون از حس خوبت و انرژی و انگیزه دادنت

نمیدونم اصلا شروع کنم یا نه...تجربیات خوبی نداشتم

هرسال هم قوانین بدتره و دور بودن چندساله هم مزید بر علت

نهایی ها و ترمیم معدل و خیلی چیزای دیگه

سردرگمم

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مرسی عزیزم❤️ممنون از حس خوبت و انرژی و انگیزه دادنتنمیدونم اصلا شروع کنم یا نه...تجربیات خوبی نداشتم ...

نذار حسرت بشه

هرچی. که هست

واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱

دکتر یه نوروبیون که برا بقیه تجویز میکنی بزن به خودت یکم انرژی بگیری😁

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
9.30 میرم بخوابم چه خوابایی ، من اکثرا خواب میبینم از ارتفاع میوفتم

اره منم بیشتر موقع ها ابن خواب رو میبینم

یه بار خیلی تعجب کردم خواب بودم بعد بدنم کاملا تکون خورد احساس کردم یه شوک بهم وارد شده که از خواب بیدار بشم

چندبار اینجوری شدم

نمیدونم چرا

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣 قلب جای یک نفره فرودگاه که نیست 😅اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

حاجی بینارستان میکنی ؟

خسنه نباشی میتونی مشکل منو حل کنی ینی راهنماییم

کنی پارسال کورتون خوردم ی سال گدشته از روش ولی کل استخونای بدنم کوچیک میشه و عفونت معده دارم و روده ام هم هنگ میکنه شاید رماتیسم هم دارم ولی تو ازمایش نشون نمیده

صورتو فک و دندان و قد و دست و پا و انگشتامم کوچیک شده و میشه دارم دیونه میشم چیکار کنم ی دکتر برام زولدونیک اسید یا الندرونیت گفته ی دکتر گف اینا برا سن تو نیس برا پیرزاناس سینوپار بزن یک ماه سینوپار زدم دیدم فرقی نمیکنه شاید باید بیشتر میزدم ۴ ماه الندرونیت خوردم ک نباید میخوردم

الان زولدونیک اسید بزنم یا سینوپار . اصلا چ دکتری برم اطمیمان کنم ک کدومو بزنم ؟

پارسال با دوز ۵۰ و ۱۰۰ خوردم خاک تو سر دکترم بهم نگف ک ضرر داره ۵۰ داده بود برام با این حال تحلیل میزفتم فک میکروم لاغر میشم نگو استخونام نابود میشه . میشه کمکم کنی

حاجی بینارستان میکنی ؟خسنه نباشی میتونی مشکل منو حل کنی ینی راهنماییم کنی پارسال کورتون خوردم ی سال ...

ابر دوا سفارش بده از آقای اصغری تو ایتا پیج دارن خوب میشی

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼