2777
عنوان

خستم حاجی

| مشاهده متن کامل بحث + 3048 بازدید | 219 پست

جدای از این حرفا اقا دکتر ی سوال من با اینکه خوابم منظمه بازم خواب دارم حس میکنم کمبود خواب دارم از چی میتونه باشه

*◄থৣ هنوز همونم یـڪم مبتلاتر هنوز همونے یـڪم بــے و؋ـاترـ٨ـﮩـ۸ـﮩ 💖থৣ►

جدای از این حرفا اقا دکتر ی سوال من با اینکه خوابم منظمه بازم خواب دارم حس میکنم کمبود خواب دارم از ...

اختلالات هورمونی بیشتر میدونه دخیل باشه ، تیروئیدتون مشکل خاصی که نداره ؟ قلب چطور ؟

فشار خون بیماری زمینه ای مشکل ریوی

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا بنا رو بر این بذاریم که کاربرای آقای متشخصی در سایت ندیدم و همکلام نشدم حالا به استثنا این استار ...

من ک خداییش تو چن تا تاپیک دیدم ک اول خانوما حمله ور شدن ب اقایون و شرو ع کردن فحاشی ک چرا اومیدین تو نی نی سایت.خیلی ناراحت شدم.خانوم و اینقد فرهنگ صفر.

اختلالات هورمونی بیشتر میدونه دخیل باشه ، تیروئیدتون مشکل خاصی که نداره ؟ قلب چطور ؟ فشار خون بیماری ...

وای خدا اینجور باشه ک همه جای بدنم ایراد داره🤦♀️😂

نمیدونم شاید از هورمون هامه ولی آخه چیزی حس نمیکنم

تیروئیدم قبلا یکم کم کار بود ولی الان نمیدونم

فشارخون هم ندارم نع

وای خدا اینجور باشه ک همه جای بدنم ایراد داره🤦♀️😂نمیدونم شاید از هورمون هامه ولی آخه چیزی حس نمیکن ...

چون قبلا تیروئید کم کار داشتین به احتمال زیاد اختلال از همونه ، متخصص داخلی مراجعه کنین

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

چون قبلا تیروئید کم کار داشتین به احتمال زیاد اختلال از همونه ، متخصص داخلی مراجعه کنین

اهان باشه ممنون

من خودم یکی از این دعوا کنا هستم 😂ولی اولا دلم سوخت چون واقعا جدا از ما دخترا، پسرا هم روحشون خسته ...

کمکاش بدردت خورد؟

صادقانه و دلسوزانه بود؟

بگو الان تو تاپیکش تا منم ازش استفاده کنم اگر نیاز داشتم😄

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

کمکاش بدردت خورد؟صادقانه و دلسوزانه بود؟بگو الان تو تاپیکش تا منم ازش استفاده کنم اگر نیاز داشتم😄

یادم نمیاد اصلا سرچی بود

کلا ریز محتوا ها یادم میره، اون حسه و موضوع کلی یادم میمونه 😂

حالا بپرس داداشمون مرام خرج کنه جواب میده

ولی ی تاپیکی خوندم ازش که فکر کنم سال سوم رشته اش رو قبول شد دانشگاه تهران ( برادر اگه اشتباه کردم اصلاح کن)

اره این خودش ی اوکی بزرگ تو ذهنم بود

چون منم تا بخوام وارد بشم ۲۱ میشم ی جورایی سال سوم

واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱

خو من اینجا جواب دختر خانواده رو دادم به هر حال هرکاری سختیای خودشو داره خونه داری ک بیست و چهار ساع ...

اها اگر دختر خانواده بود اوکیه اعدامت نمیکنم آزادی😄

دقیقا هیچ آقایی نمیتونه متوجه سختیهای زن بودن و مادر بودن بشه....فرسودگی مطلق بی مزد و حق و حقوق اونم با این شوهرای خودشیفته مغرور غیر منطقی جامعه ما

بله از خوب هم اونورتر😒

یادم نمیاد اصلا سرچی بود کلا ریز محتوا ها یادم میره، اون حسه و موضوع کلی یادم میمونه 😂حالا بپرس داد ...

برای اهدافت زمان مشخص تعیین نکن از دیر شدن هم نترس

اگر سرگذشت من رو بدونی میبینی که دیر شدن یعنی چی

من ۳۱ سالمه خواهر و نرسیدم هنوز به آرزوم،ببین چقدر سخته

برای اهدافت زمان مشخص تعیین نکن از دیر شدن هم نترساگر سرگذشت من رو بدونی میبینی که دیر شدن یعنی چیمن ...

ولی موفق میشی و میرسی

ی حسی گرفتم و همیشه حسام درست در میاد 🫂

واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱