پسر_نینی_سایتی مدیر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 3295 عنوان خستم حاجی | مشاهده متن کامل بحث + 3399 بازدید | 220 پست خیلی خستم کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد. امروز | 08:54 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
strong_girlll عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 3608 نه سختیای خودشو دار ولی بیشتر سختیا به گردن مادر خانوادس وگرنه کل کار تمیز کاریش دوساعت بیشتر زمان ن ... خب همون خانم هم حتما مادر خانواده بود دیگه که میگفتن کار خونه زیاده ما دخترای خونه فعلا ساکتیم ولی میدونیم چقدر سخته و اصلا تموم شدتی نیست برای خانم خونه که همون مادر هست و هزار و یک وظیفه دارهمفهوم من خوبه😒😄 پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷
_مهیاس_ عضویت: 1404/08/28 تعداد پست: 2865 کاش آدما باتری داشتن . .. اهومکلا دیشب دیر خوابیدم😕 𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆ با خودم در صلحم...با انتخابهام آرام و از مسیر لذت میبرم ⋆ ذهنی آرام و پر از آرامش... دنیای مرا زیبا میکند⋆
باراااانم عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 641 من خودم یکی از این دعوا کنا هستم 😂ولی اولا دلم سوخت چون واقعا جدا از ما دخترا، پسرا هم روحشون خسته ... گفتم یه جای کار میلنگه🤣🤣
man_ghaviam عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 2905 تو منی یا من توام 😂😂همون منم میخاستم پز بدم هااا منم میتونم دوش اب سرد بگیرماااا ولی دیدم فقط حرفی ... اونا توی ی دنیای دیگه زندگی میکنن و سبک خوبی هم هستآدم باید ببینه با چی حالش خوب میشه مثلا من با این سبکی که دارن افسردگی میگیرم ی بار اومدم لاکچری بازی در بیارم آب کرفس بخورم، بوش خورد بهم داشتم میرفتم سلام بندگان روی زمین رو به خدا برسونم واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱
man_ghaviam عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 2905 گفتم یه جای کار میلنگه🤣🤣 منتظر بودم یکی پیاممو ریپلای کنه بگه جنسیت زده ی بدبخت 😂😂😂😂 واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱
kingd عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 1249 من خودم یکی از این دعوا کنا هستم 😂ولی اولا دلم سوخت چون واقعا جدا از ما دخترا، پسرا هم روحشون خسته ... وا حالا اقایون هم نظر بدن چ اشکال داره حرف خلاف شرع ک نمیخان بزنن.
باراااانم عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 641 منتظر بودم یکی پیاممو ریپلای کنه بگه جنسیت زده ی بدبخت 😂😂😂😂 جنسیت زده ی بدبخت🤣🤣😂
strong_girlll عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 3608 اینم حرفیه . . . موافقم آفرین پسر خوب پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 3295 من خودم یکی از این دعوا کنا هستم 😂ولی اولا دلم سوخت چون واقعا جدا از ما دخترا، پسرا هم روحشون خسته ... خیلی ممنون کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 3295 پدر مادرم مخالف ان میگن سالم سالمی بهونه است که زندگی نکنی !منم بی خیال شدم . البته شاید تراپی برم د ... بنظر من آدمی حتی برای 1 درصد بهبود کیفیت زندگیش باید هرکاری بکنه. کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.
شآهآن عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 3341 خب همون خانم هم حتما مادر خانواده بود دیگه که میگفتن کار خونه زیاده ما دخترای خونه فعلا ساکتیم ولی م ... خو من اینجا جواب دختر خانواده رو دادم به هر حال هرکاری سختیای خودشو داره خونه داری ک بیست و چهار ساعتیه بشور بساب بچه بزرگ کن خو اگه مفهومت خوبه ک خوبین پس🌺😄 کاربر آقام..خدایا نور ایمانت رو در قلبم پر نورتر کن و مرا آن ده ک آن به.....
man_ghaviam عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 2905 وا حالا اقایون هم نظر بدن چ اشکال داره حرف خلاف شرع ک نمیخان بزنن. بیا بنا رو بر این بذاریم که کاربرای آقای متشخصی در سایت ندیدم و همکلام نشدم حالا به استثنا این استارتر حتی چندبار بخاطر بی ادبیشون تاپیکام پر پر شدن ی اکانتم تعلیق مشکی شد چرا چون آقا اومدن فحش دادن همینطور الکی الکی صفحه اول بدون اینکه من بخوام صحبتی کنم واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱
a0h عضویت: 1404/01/21 تعداد پست: 437 اونا توی ی دنیای دیگه زندگی میکنن و سبک خوبی هم هستآدم باید ببینه با چی حالش خوب میشه مثلا من با این ... اره والا دقیقا خودتو عشقه بقیه بیخیال😄😁منم نمیتونم واقعا ادا دربیارم بعضی از کارای بقیه رووایییی خدااا حتی تصورشم بده من پخته کرفس ب زور میخورم حالا ابشو بخام بخورم 🤐 *◄থৣ هنوز همونم یـڪم مبتلاتر هنوز همونے یـڪم بــے و؋ـاترـ٨ـﮩـ۸ـﮩ 💖থৣ►
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 3295 روحی یا جسمی؟ جسمی بیشتر کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.