2777
عنوان

خستم حاجی

| مشاهده متن کامل بحث + 3399 بازدید | 220 پست
نه سختیای خودشو دار ولی بیشتر سختیا به گردن مادر خانوادس وگرنه کل کار تمیز کاریش دوساعت بیشتر زمان ن ...

خب همون خانم هم حتما مادر خانواده بود دیگه که میگفتن کار خونه زیاده

ما دخترای خونه فعلا ساکتیم ولی میدونیم چقدر سخته و اصلا تموم شدتی نیست برای خانم خونه که همون مادر هست و هزار و یک وظیفه داره

مفهوم من خوبه😒😄

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

کاش آدما باتری داشتن . ..

اهوم

کلا دیشب دیر خوابیدم😕

𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆ با خودم در صلحم...با انتخابهام آرام و از مسیر لذت میبرم ⋆ ذهنی آرام و پر از آرامش... دنیای مرا زیبا میکند⋆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو منی یا من توام 😂😂همون منم میخاستم پز بدم هااا منم میتونم دوش اب سرد بگیرماااا ولی دیدم فقط حرفی ...

اونا توی ی دنیای دیگه زندگی میکنن و سبک خوبی هم هست

آدم باید ببینه با چی حالش خوب میشه

مثلا من با این سبکی که دارن افسردگی میگیرم

ی بار اومدم لاکچری بازی در بیارم آب کرفس بخورم، بوش خورد بهم داشتم میرفتم سلام بندگان روی زمین رو به خدا برسونم

واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱

گفتم یه جای کار میلنگه🤣🤣

منتظر بودم یکی پیاممو ریپلای کنه بگه

جنسیت زده ی بدبخت 😂😂😂😂

واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱

من خودم یکی از این دعوا کنا هستم 😂ولی اولا دلم سوخت چون واقعا جدا از ما دخترا، پسرا هم روحشون خسته ...

وا حالا اقایون هم نظر بدن چ اشکال داره حرف خلاف شرع ک نمیخان بزنن.

من خودم یکی از این دعوا کنا هستم 😂ولی اولا دلم سوخت چون واقعا جدا از ما دخترا، پسرا هم روحشون خسته ...

خیلی ممنون

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

پدر مادرم مخالف ان میگن سالم سالمی بهونه است که زندگی نکنی !منم بی خیال شدم . البته شاید تراپی برم د ...

بنظر من آدمی حتی برای 1 درصد بهبود کیفیت زندگیش باید هرکاری بکنه.

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

خب همون خانم هم حتما مادر خانواده بود دیگه که میگفتن کار خونه زیاده ما دخترای خونه فعلا ساکتیم ولی م ...

خو من اینجا جواب دختر خانواده رو دادم به هر حال هرکاری سختیای خودشو داره خونه داری ک بیست و چهار ساعتیه بشور بساب بچه بزرگ کن

خو اگه مفهومت خوبه ک خوبین پس🌺😄

کاربر آقام..خدایا نور ایمانت رو در قلبم پر نورتر کن و مرا آن ده ک آن به.....

وا حالا اقایون هم نظر بدن چ اشکال داره حرف خلاف شرع ک نمیخان بزنن.

بیا بنا رو بر این بذاریم که کاربرای آقای متشخصی در سایت ندیدم و همکلام نشدم حالا به استثنا این استارتر

حتی چندبار بخاطر بی ادبیشون تاپیکام پر پر شدن ی اکانتم تعلیق مشکی شد

چرا چون آقا اومدن فحش دادن همینطور الکی الکی صفحه اول بدون اینکه من بخوام صحبتی کنم

اونا توی ی دنیای دیگه زندگی میکنن و سبک خوبی هم هستآدم باید ببینه با چی حالش خوب میشه مثلا من با این ...

اره والا دقیقا خودتو عشقه بقیه بیخیال😄😁

منم نمیتونم واقعا ادا دربیارم بعضی از کارای بقیه رو

وایییی خدااا حتی تصورشم بده من پخته کرفس ب زور میخورم حالا ابشو بخام بخورم 🤐

*◄থৣ هنوز همونم یـڪم مبتلاتر هنوز همونے یـڪم بــے و؋ـاترـ٨ـﮩـ۸ـﮩ 💖থৣ►